Postet nga: telekomi

ARKEP: Telekomi i Serbisë nuk mund ta blejë IPKO-n

Operatori i telefonisë mobile IPKO, nuk mund t’i shitet Telekomit të Serbisë - (Telekom Srbija), dhe po ashtu nuk mund të bëhet as bartja e të drejtës ...

Interesimi për blerjen e IPKO-s nga Telekomi serb, ARKEP thotë se u njoftuan nga mediat

Anëtari i bordit të Autoritetit Rregullator të Komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP), Shqiprim Pula, gjatë raportimit lidhur me blerjen e mundshme të kompanisë IPKO ka deklaruar se ende nuk ...

Alarmohet ministri Kuqi pas bllokimit të llogarive bankare të Telekomit

Ministri i Ekonomisë dhe Ambinetit, Blerim Kuçi ka zhvilluar takim me Bordin, Menaxhmentin dhe Sindikatën e Telekomit të Kosovës, pas bllokimi të xhirollogarive bankare të kësaj ...

Bllokohen llogaritë e Telekomit, punëtorët paraljmërojnë protesta

Federata Sindikale e Telekomit të Kosovës ka paralajmëruar protesta në rast se llogaritë e bllokuara të Telekomit të Kosovës nga përmbaruesi nuk zhbllokohen deri në fund ...

Sindikalistët paralajmërojnë masa sindikale për mbrojtjen e Telekomit nga Zmobile

Gjykata Themelore Prishtinë ia ka njohur të drejtën kompanisë “Dardafone.net LLC” për përmbarimit (realizimin) e borxhit milionësh duke ia refuzuar prapësimin (kundërshtimin) e ...

Sindikata e Telekomit i del kundër Autoritetit të Konkurrencës, mbështet Qeverinë

Sindikata e Punëtorëve të Postës dhe Telekomit i kanë reaguar Autoritetit Kosovar të Konkurrecnës në lidhje me reagimin e kësaj të fundit për vendimin ...

Emërohet Bord i përkohshëm edhe në Telekom

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme pas emërimit të Bordit të përkohshëm në "Trepçë", ka emëruar Bordin e përkohshëm të drejtorëve ...