Postet nga: Posta

Rrëfimet e ish-shefave të Telekomit për mosmarrëveshjet me Z-Mobile

Në Gjykatën e Prishtinës po gjykohen dy ish-kryeshefat e PTK Agron Mustafa dhe Ejup Qerimi si dhe ish-kryetari i bordit të Telekomit Rexhë Gjonbalaj, të cilët akuzohen ...

Gjykimi i ish-shefave të PTK-së: Zyrtari i ‘Dardafone tregon’ mosmarrëveshjet PTK- Vala

Në Gjykatën e Prishtinës po gjykohen dy ish-Kryeshefat e Postës dhe Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa dhe Ejup Qerimi për keqpërdorim të detyrës ...

Deputetët injorojnë raportet e auditimit të Postës, Telekomit dhe Ujësjellësit "Prishtina"

Në mungesë kuorumi ka dështuar të mbahet mbledhja e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike, ku ishte paraparë të shqyrtohen raportet e auditimit për ndërmarrjet ...

9 tetori, dita ndërkombëtare e postës

Shërbimet postare janë shërbimet më të vjetra dhe më të përdorshmet.

Dardan Molliqaj bën thirrje të trajtohet rasti i Postës dhe Telekomit

Deputeti i Gupit të Deputetëve të Pavarur, Dardan Molliqaj, ka folur për dy shkresa që u kanë ardhur deputetëve, të cilat thotë se flasin për gjendjen ...

Posta kërkon takim për problemet me pagat

Në Komisionin për Zhvillim Ekonomik u bë e ditur se kryeshefi i Postës së Kosovës ka kërkuar një takim me anëtarë të komisionit dhe pë...

Posta do t'ia Shohë Sherrin Privatizimit të Telekomit

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, gjatë raportimit që sot e bëri para Komisionit për Zhvillim Ekonomik, ka treguar se Pota e Kosovës ka vështirësi ...

Mustafa: Nuk Kemi Ndikim tek Autoritetet e Pavarura

Për vendimin e Autoritetit të Konkurrencës për Postën e Kosovës u fol edhe në Komisionin për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri.