Postet nga: Suharekë

Plagosje e Dyfishtë Pas Lojës së Futbollit

Sipas policisë këta dy persona janë plagosur me armë zjarri nga një tjetër person, kur loja e futbollit kishte përfunduar.

Suhareka Nuk e Di Vlerën e Dëmeve Nga Vërshimet

Një prej komunave më të prekura nga vërshimet e javës së kaluar është edhe ajo e Suharekës.

Bie Niveli i Ujit në Zonat e Vërshuara

Sipas zyrtarëve komunalë në Malishevë e Suharekë gjendja është qetësuar.

Policia: Shmangni Rrugët me Vështirësi në Trafik

Ajo në një komunikatë tregon për rrugët rajonale e urbane ku paraqiten vështirësi në trafik pas reshjeve dhe shkrirjes së borës.

Mbyllet Rruga e Dëmtuar

Rruga që ndodhet në mes të Hajvalisë dhe Pallatit të Drejtësisë sipas komunikatës së Zyrës për marrëdhënie me Media të Komunës së Prishtinë...

Aktakuzë për Narkotikë Ndaj 44 Vjeçarit nga Suhareka

N. R., i lindur në vitin 1971 në Suharekë.R., akuzohet se ka kryer veprën penale blerje, posedim, shpërndarje dhe shitje e paautorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope dhe ...

Komuna Rrënon Objektin-Pretendentët e Pronës Kundërshtojnë

Komuna e Suharekës rrënoi një objekt, por disa persona penguan rrënimin duke e konsideruar të veten pronën ku ndodhej ai.

Në Gjykatë Penguesit e Dyshuar të Punës së Gurthyesit

Në Gjykatë Penguesit e Dyshuar të Punës së Gurthyesit

Shtatë të akuzuar për pengim të punës së një gurthyesi në Dobërdelan të Suharekës dolën dje para gjykatës.