Postet nga: Gjykata Themelore në Prizren

Dënohet ish-drejtori i Komunës së Prizrenit për lidhje të kontratave të kundërligjshme

Gjatë ditës së sotme Gjykata Themelore në Prizren ka dënuar ish- drejtorin  e Ekonomisë dhe Financave në Prizren, Ertan Simitçi dhe Zenel Ahmetaj, në cilësinë e ...

Paraburgim për tre prizrenasit e dyshuar për sulm ndaj personelit shëndetësor

Gjykata në Prizren ka caktuar masën e paraburgimit për tre persona të cilët dyshohet se kanë sulmuar persona zyrtar brenda një institucioni shëndetësor.

Paraburgim për prizrenasin e dyshuar për sulm seksual ndaj një gruaje dhe sulm me thikë ndaj djalit të saj

Gjykata e Prizrenit ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurit A.B., i cili po dyshohet për ...

Detaje se si prizrenasi kanosi nënën e tij me sëpatë pasi nuk i dha para

Gjykata Themelore në Prizren ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore në Prizren për caktimin e masës së paraburgimit për të pandehurin E. F., nën ...

Prizrenases i caktohet një muaj paraburgim për grabitje dhe posedim të drogës

Gjykata në Prizren ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë për caktimin e masës së paraburgimit prej një muaji për të pandehurën S.Q., nën ...

Paraburgim për të dyshuarit që trafikuan sirianë në Kosovë

Gjykata Themelore në Prizren ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore në Prizren për caktimin e masës së paraburgimit ndaj H. F., dhe A. F., nën ...

Detajet e Prokurorisë, si e goditi gruan me grushte i dyshuari në Prizren

Gjykata  e Prizrenit ka caktuar masën e paraburgimit prej një muaji për të pandehurin S.Sh., nga fshati Piranë i Komunës së Prizrenit nën dyshimet pë...

Prizrenasi thotë se është bërë 'i padukshëm', paraburgoset nën dyshimin se kanosi babain e tij

Gjykata në Prizren i ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditësh të dyshuarit për kanosje ndaj babait të tij.