Postet nga: sokol haliti

Fillojnë punimet për ndërtimin e stadiumit të Pozheranit

Është hedhur gurëthemeli për ndërtimin e stadiumit të futbollit "Ibrahim Kurteshi" në Pozheran.

Në Ditën e Lirisë së Shtypit, përkujtohet gazetari Kerem Lawton

Një delegacion i komunës së Vitisë, në krye me kryetarin, Sokol Haliti dhe përfaqësues të Klubit të Gazetarëve “Kerem Lawton” nga Vitia, në Ditën Ndë...

Asfaltohen Dy Rrugë në Komunën e Vitisë

Kanë filluar punimet përgatitore për asfaltimin e rrugës "Lisi i Haxhisë" në fshatin Sadovinë e Jerlive të Komunës së Vitisë.

Lëshohet në Funksion E-Kioska në Pozheran

Qytetarët e komunës së Vitisë dhe gjithë shtetasit kosovarë, që nga sot në Pozheran mund të pajisjen me dokumente kadastrale dhe të gjendjes civile në E-Kioskun që është ...

E-Kioska Shumë Shpejt në Pozheran

Në Pozheran të komunës së Vitisë së shpejti do të vendoset E-Kioska, ku qytetarët mund të tërheqin dokumentet e gjendjes civile në çdo kohë.

2 Milionë Euro për Ndërtimin e Zonës Ekonomike në Budrigë të Vitisë

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti dhe Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani, kanë nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi për Zonën Ekonomike, konkretisht ...

Kryetari i Vitisë Fton Qytetarët ta Ndjekin Shembullin e Tij për ta Paguar Tatimin në Pronë

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, zëvendëskryetari Hasan Aliu si dhe drejtorët e drejtorive komunale, kanë kryer sot obligimet financiare të Tatimit në Pronë.

Aksion për Largimin e Deponive të Mbeturinave në Pozheran të Vitisë

Me qëllim të eliminimit të deponive ilegale dhe krijimit të një mjedisi sa më të pastër, Komuna e Vitisë ka ndërmarrë sot një aksion për largimin ...