Postet nga: Komuna e Vitisë

Problemet dhe ngecjet e Komunës së Vitisë sipas MPL-së

Ministria e Pushtetit Lokal (MPL) ka publikuar raportin e performancës së komunave për vitin 2019.

Në QKMF-në e Vitisë fillon punën shërbimi i gjinekologjisë

Komuna e Vitisë ka njoftuar se sot në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare ka filluar shërbimi i gjinekologjisë.

Komuna me kinema 3D ku banorët e kanë luks ujin e pijshëm

Me një qasje të mirë, Vitia ka arritur të shndërrohet në njërën nga komunat që merr projekte të shumta nga donatorët ndërkombëtarë.

Gjendet një mjet shpërthyes në Viti

Në Viti në të Gjilanit është gjetur një mjet shpërthyes, ku sipas raportit të policisë lidhur me këtë rast në vend të ngjarjes ka dal ekipi i FSK-së ...

Viti: Mbi 83 mijë euro për pakot ushqimore dhe higjienike për shkak pandemisë COVID-19

Komuna e Vitisë në prill të këtij viti kishte shpenzuar mbi 83 mijë euro për disa pako ushqimore dhe higjienike për disa familje në këtë komunë.

Djali i të infektuarit me COVID-19 rrëfen paragjykimet nga fshatarët, pretendon se informatat dolën nga QKMF

Qytetarët të prekur me COVID-19 përveç shëndetit ata po ekspozohen edhe para rrezikut për të drejtën për privatësi.

Viti: Kapen 88 dele kontrabandë, të dyshuarit ikin

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë ditës së djeshme në fshatin Buzovik të Komunës së Vitisë dy të dyshuar nëpër rrugë malore kanë kontrabandauar 88 ...

LDK e AAK në koalicion edhe në Viti, një grua emërohet në krye të drejtorisë së Shëndetësisë

Komuna e Vitisë të enjten ka emëruar një drejtoreshë të re në krye të drejtorisë së drejtorisë për Shëndetësi dhe Punë Sociale.