Postet nga: sokol haliti

Vitia kërkon pikë kufitare me Maqedoninë e Veriut në Debelldeh

Autoritetet komunale të Vitisë, i kanë dërguar sot një kërkesë Zyrës së Kryeministrit të Kosovës dhe Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, nëpërmjet së ...

Problemet dhe ngecjet e Komunës së Vitisë sipas MPL-së

Ministria e Pushtetit Lokal (MPL) ka publikuar raportin e performancës së komunave për vitin 2019.

Komuna me kinema 3D ku banorët e kanë luks ujin e pijshëm

Me një qasje të mirë, Vitia ka arritur të shndërrohet në njërën nga komunat që merr projekte të shumta nga donatorët ndërkombëtarë.

Viti: Mbi 83 mijë euro për pakot ushqimore dhe higjienike për shkak pandemisë COVID-19

Komuna e Vitisë në prill të këtij viti kishte shpenzuar mbi 83 mijë euro për disa pako ushqimore dhe higjienike për disa familje në këtë komunë.

LDK e AAK në koalicion edhe në Viti, një grua emërohet në krye të drejtorisë së Shëndetësisë

Komuna e Vitisë të enjten ka emëruar një drejtoreshë të re në krye të drejtorisë së drejtorisë për Shëndetësi dhe Punë Sociale.

Vitia del nga karantina, numër i madh i qytetarëve në qytet (FOTO)

Qeveria në detyrë e Kosovës dje ka miratuar kërkesën e kryetarit të Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, për shfuqizimin e vendimit për ndalimin e ...

Viti: 19 persona me COVID-19 janë ritestuar sot, rezultati pritet në mbrëmje

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, tha se sot në këtë komunë janë ritestuar 19 persona, të cilët javë më parë rezultuan pozitivë me coronavirus.

Nga 52 qytetarë të infektuar nga Vitia, 7 janë shëruar

Komuna e Vitisë është njëra nga komunat më të prekura nga virusi Covid-19.