Postet nga: sokol haliti

Komuna e Vitisë Nderon Dëshmorët

Për nder të Ditës së Dëshmorëve të kombit, Komuna e Vitisë ka mbajtur disa aktivitete.

Vitia Bëhet Sërish me Kinema

Qyteti i Vitisë është bërë pas 37 vitesh sërish me kinema. Përurimi i investimit të Bashkimit Evropian është bërë sot.

Vitia me Plan Integriteti Kundër Korrupsionit

Komuna e Vitisë në bashkëpunim me Programin e Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) ka nënshkruar sot marrëveshjen për hartimin e Planit për Integritet.

Fakte të Shpejta për Vitinë

Kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti, ka dalë para Jeta Xharrës dhe asamblistëve komunalë për të dhënë llogari për dy vitet e para ...

Vitia e Rugovistit të Devotshëm

Një qytezë në fushëgropën e Anamoravës. Krejt krejt, një rrugë disi qendrore me një shesh mirë të rregulluar është Vitia dhe paraqitet si një qytet i krijuar ...

Vitia e Mëditjeve të ‘Pamerituara’ dhe Asfaltit të 'Skaduar' Shpejt

Dy vjet më parë, kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, kur garonte për këtë post në emër të LDK-së, u premtonte votuesve të komunës ...

Lutfi Haziri e Sokol Haliti në ‘Jeta në Komunë’

Emisioni “Jeta në Komunë” të dielën do të udhëtojë në dy komunat e Anamoravës për të parë se sa Lutfi Haziri i Gjilanit dhe Sokol Haliti ...