Postet nga: sigurimet shëndetësore

As Qeveria Haradinaj nuk i bëri sigurimet shëndetësore

Punëtorët e sektorit publik dhe privat të Kosovës ende vazhdojnë të punojnë pa sigurime shëndetësore.

Publikohet marrëveshja, Gjermania ofron ekspertizën e saj për sigurimet shëndetësore në Kosovë

Kosova dhe Gjermania, respektivisht ministri i shëndetësisë së Kosovës, Uran Ismaili dhe ministri gjerman i shëndetësisë, Jens Spahn, kanë nënshkruar dje një deklaratë të ...

Uran Ismaili: Viti 2019, vit i sigurimeve shëndetësore

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili tha sonte se është duke u bërë Fondi i Sigurimeve Shëndetësore, dhe procedurat për të janë duke u pë...

Ismaili: 2019, viti i Fondit të Sigurimeve Shëndetësore

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili ka thënë se do t'i orientojnë të gjitha kapacitetet që fundi i vitit 2019 ta gjejë Kosovën me funksionalizimin e plotë të ...

Qytetarët pa Sigurime Shëndetësore të Paktën edhe 2 Vjet

Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka konstatuar se Sistemi Informativ Shëndetësor (SISh) i Ministrisë së Shëndetësisë nuk ka arritur të realizohet me kohë në 30 pë...

Ismaili: Brenda Dy Vitesh, Qytetarët Bëhen me Sigurime Shëndetësore

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka premtuar se brenda dy viteve të para të mandatit të tij, qytetarët e Kosovës do të jenë të mbuluar nga ...

Ismaili: Sigurimet Shëndetësore gjatë Kësaj Qeverie

Në fjalën e tij në Kuvend, ministri i Shëndetësisë Uran Ismaili tha se sigurimet shëndetësore do të bëhen gjatë kësaj qeverie.

Ismaili: Sigurimet Shëndetësore në Fund të Vitit 2018

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, tha sot para Komisionit parlamentar për Shëndetësi, se në fund të vitit të ardhshëm do të fillojë një fazë ...