Postet nga: Marrëveshja

Çfarë parasheh draft-statuti për Asociacionin?

 

A është e kundërligjshme marrëveshja mes Policisë dhe ShSKUK-së?

Policia e Kosovës dhe Shërbimi Spitalor Klinik e Universitar i Kosovës nënshkruar para disa javësh një marrëveshje, përmes të cilës personeli policor ...

Nënshkruhet marrëveshja për bashkëpunime kulturore Kosovë-Austri

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS) ka bërë të ditur se ka nënshkruar sot marrëveshjen e programit për bashkëpunim kulturor me Ministrinë federale ...

MKRS: Nesër nënshkruhet marrëveshja kulturore me Austrinë

Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit ka bërë të ditur kanë arritur marrëveshjen për një program bashkëpunimi kulturor për vitet 2024–2027 me Austrinë.

Shqipëria do të pranojë jo më shumë se 3,000 emigrantë sipas marrëveshjes me Italinë

Shqipëria nuk do të mbajë më shumë se 3,000 emigrantë në çdo kohë sipas një marrëveshjeje të shpallur këtë javë që lejon Italinë të ndërtojë atje dy ...

Marrëveshja mes Policisë dhe SHSKUK-së për trajtim me prioritet të policëve, Bekim Haxhiu: E kundërligjshme dhe "dushk për gogla"

Marrëveshja mes Policisë dhe Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës që zyrtarëve policorë dhe rekrutëve t'u ofrohen me prioritet dhe pa pagesë shërbime shë...

Escobar: Nënshkrimi ose jo i marrëveshjeve nuk ndikon tek detyrimi për zbatimin e tyre

I dërguari amerikan për Ballkanin Perëndimor Gabriel Escobar i tha Zërit të Amerikës se marrëveshjet që Serbia dhe Kosova kanë nënshkruar janë një ...

Gërvalla: Marrëveshja Kosovë - Serbi duhet të zbatohet në tërësi, zbatimi i pjesshëm nuk sjell përparim

Këtë javë në Bruksel, pas takimit me udhëheqësit e Bashkimit Evropian dhe presidentët e kryeministrat e Francës, Gjermanisë dhe Italisë, Kryeministri i Kosovës Albin ...