Postet nga: siguria në trafik

Policia i bën thirrje drejtuesve të makinerive bujqësore për kujdes në trafik

Policia e Kosovës ka bërë thirrje për kujdes të shtuar gjatë kohës kur voziten makineritë bujqësore në rrugë.

Policia shqiptoi 164 gjoba për kundërvajtje gjatë kontrollit të autobusëve

Policia e Kosovës, konkretisht Njësia për Kontroll të Autostradave, ka njoftuar se është duke zhvilluar një plan operativ nga data 5 gusht për kontroll të transportit publik ...

Ministri Aliu tregon masat për rritjen e sigurisë në trafikun rrugor

Liburn Aliu, ministër i Ministrisë së Infrastrukturës, ka thënë në emisionin “Kallxo Përnime” se për të rritur sigurinë në trafik duhet të ketë ndërhyrje ...

Policia vijon kontrollimet me dron kundër ngasësve të papërgjegjshëm

Policia e Kosovës është duke përdorur dron për të kontrolluar matjen e lëvizjes së shpejtësisë në trafik.

VIDEO: Policia e Kosovës me ekipe të shtuara e dronë po monitoron komunikacionin

Gjatë ditës së sotme ekipe të shumta të Policisë së Kosovës janë parë në vende të ndryshme duke monitoruar komunikacionin.

Policia e Kosovës mban takim për gjendjen e përgjithshme në trafikun rrugor

Në drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Kosovës në Kryeqytet është mbajtur takimi ndërmjet akterëve kryesor të Policisë së Kosovës. Në këtë takim është ...

Policia mban takim për gjendjen e përgjithshme në trafikun rrugor

Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Kosovës në Prishtinë ka mbajtur një takim ku u diskutua për gjendjen e përgjithshme në trafikun rrugor dhe masat e ...

Komuna e Prishtinës planifikon vendosjen e kamerave nëpër qytet brenda vitit

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka përmendur shumë herë se për të kontrolluar më mirë trafikun duhet të bëhet vendosja e kamerave të ...