Postet nga: shtrenjtimi i rrymës

PDK: Arritëm ta pezullojmë vendimin e padrejtë të ZRRE-së për shtrenjtimin 100% të energjisë elektrike

Partia Demokratike e Kosovës sot ka mbajtur konferencë për media në lidhje me vendimin e Gjykatës Themelore në Prishtinë për shtyrjen e ekzekutimit të vendimit të ...

Deklarohen nga ZRrE: Vendimi për ta shtrenjtuar rrymës është i ligjshëm, ne do të ankohemi

Zyra e Rregullatorit të Energjisë do të ankohet në Gjykatën e Apelit ndaj vendimit të Gjykatës Themelore të Prishtinës për të shtyrë ekzekutimin e vendimit pë...

Shtyhet ekzekutimi i vendimit të ZRrE-së për ta shtrenjtuar rrymën

Gjykata Themelore e Prishtinës ka aprovuar kërkesë padinë e Partisë Demokratike e Kosovës (PDK), kundër vendimit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë (ZRrE), për ...

Kryesuesi i bordit të ZRrE tregon se si po llogariten faturat e rrymës që nga 9 shkurti

Nga data 9 shkurt 2022 kanë hyrë në fuqi tarifat e reja të energjisë elektrike, të miratuara nga Zyra e Rregullatorit të Energjisë (ZRrE). Këto tarifa janë rritur në çmim pë...

Përsëri paralajmërohet protestë për shtrenjtimin e rrymës

Organizatorët e protestës “Asnji cent ma shumë” përsëri kanë paralajmëruar protestë për të kundërshtuar shtrenjtimin e rrymës.

KESCO i propozon ZRrE-së që aplikimi i tarifave të reja të fillojë nga faturat e Marsit

KESCO ka njoftuar se dje ka dorëzuar propozimin në ZRRE që vendimi për hyrjen në fuqi të tarifave të reja të mos zbatohet nga data 9 Shkurt 2022, por të ...

Berjani: Çmimet e naftës sipas gjasave do të rriten deri në 1.60 euro

Rritja e çmimeve të naftës, të energjisë elektrike, produkteve esenciale, ushqimit dhe shërbimeve tjera, është tema e debatit në emisionin e sontëm "Kallxo Përnime".

Rritja e çmimeve në Kosovë - LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Pernime” po transmetohet debati rreth rritjes së çmimeve të naftës, energjisë elektrike, produkteve esenciale, bukës, produkteve ushqimore dhe shërbimeve të tjera.