Postet nga: shtrenjtimi i rrymës

Përsëri paralajmërohet protestë për shtrenjtimin e rrymës

Organizatorët e protestës “Asnji cent ma shumë” përsëri kanë paralajmëruar protestë për të kundërshtuar shtrenjtimin e rrymës.

KESCO i propozon ZRrE-së që aplikimi i tarifave të reja të fillojë nga faturat e Marsit

KESCO ka njoftuar se dje ka dorëzuar propozimin në ZRRE që vendimi për hyrjen në fuqi të tarifave të reja të mos zbatohet nga data 9 Shkurt 2022, por të ...

Berjani: Çmimet e naftës sipas gjasave do të rriten deri në 1.60 euro

Rritja e çmimeve të naftës, të energjisë elektrike, produkteve esenciale, ushqimit dhe shërbimeve tjera, është tema e debatit në emisionin e sontëm "Kallxo Përnime".

Rritja e çmimeve në Kosovë - LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Pernime” po transmetohet debati rreth rritjes së çmimeve të naftës, energjisë elektrike, produkteve esenciale, bukës, produkteve ushqimore dhe shërbimeve të tjera.

Kurti: Të gjitha familjet do të përfitojnë nga subvencionimi i 800 kilovatëve të parë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, para fillimit të mbledhjes së Qeverisë së Kosovës ka folur për vendimin e Zyrës së Rregullatorit për Energji për ...

Pamje: Shpenzimi i rrymës pa kontrollë në Zubin Potoku, Serbët i ndriçojnë rrugët gjatë ditës

Gjatë ditës së sotme Zyra e Rregullatorit të Energjisë ka vendosur për shtrenjtimin e energjisë elektrike.

Molliqaj nga nesër fton partitë, shoqërinë civile e sindikatat për t'u bërë bashkë kundër vendimit për shtrenjtimin e rrymës

Kryetari i Partisë Socialdemokrate nga nesër do të ftojë partitë, përfaqësues të shoqërisë civile, përfaqësues të sindikatave dhe të gjithë personat publikë e jopublikë ...

Kalkulatori për llogaritjen e faturës pas rritjes së çmimit të rrymës

Zyra e Rregullatorit për Energji ka publikuar kalkulatorin për llogaritjen e faturës, në të cilin qytetarët mund të ngarkojnë të dhënat e faturës së ...