Postet nga: shtrenjtimi i rrymës

PDK: LVV nuk e përkrahu propozimin kundër shtrenjtimit të rrymës

Pas lëshimit të seancës plenare në Kuvend, kryetari i grupit parlamentar të Partisë Demokratike të Kosovës, Abelard Tahiri në një konferencë për media tha se propozuan ...

Tahiri: AAK i ka dërguar komentet në ZRrE për rrymën

Kryetari i grupit parlamentar i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Besnik Tahiri ka thënë se AAK i ka dërguar komentet e tyre në Zyrë...

Opozita në Kuvend kërkon anulimin e vendimit të ZRrE-së për shtrenjtimin e rrymës

Kryetari i grupit parlamentar të Partisë Demokratike të Kosovës, Abelard Tahiri, ka kërkuar që të futet si pikë e rendit të ditës vendimi i Zyrës së ...

KOSTT mund të falimentojë nëse vazhdon të mbulojë rrymën e shpenzuar në veri

Fëllënëza Xhelili-Fiqi nga Operatori i Sistemit, Transmisionit dhe Tregut të Energjisë Elektrike të Kosovës (KOSTT) ka thënë se mund të falimentojë ky operator nëse ...

Pse ndodhi kriza energjetike në Kosovë?

Adnan Preniqi nga Ministria e Ekonomisë në emisionin "Kallxo Përnime" ka shpjeguar procesin se si Kosova ka ardhur deri në pikën që të përballet me krizë energjetike.

Eksperti tregon si funksionon dhe si mund të dështojë sektori i energjisë

Njohësi i fushës së energjetikës, Adhurim Haxhimusa, në emisionin "Kallxo Përnime" tha se për të funksionuar sektori i energjisë janë disa elemente që duhet të ...

Aliu: Qeveria mund të mbulojë rritjen e çmimit të energjisë

Eksperti financiar Florin Aliu ka thënë se propozimi i Zyrës së Rregullatorit të Energjisë për dyfishimin e çmimit të rrymës për konsumatorët që harxhojnë ...

Ministria e Ekonomisë ka propozuar të mos ketë shtrenjtim të rrymës deri në 800 kWh

Ministria e Ekonomisë ka kërkuar nga Zyra e Rregullatori të Energjisë (ZRrE) që pragu i dyfishimit të çmimit të energjisë elektrike të jetë deri në 800 kWh.