Postet nga: Agjencia për Ndihmë Juridike Falas

Pse qytetarët nuk po ushtrojnë padi për diskriminim në punë?

Qëndrim Gashi nga Agjencia për Ndihmë Juridike Falas në emisionin “Kallxo Përnime” ka thënë se vetëm në vitin 2022 kanë pasur mbi 5 mijë lëndë.

Publikohet online baza e të dhënave me rastet e dhunës në familje nga viti 2019 deri në vitin 2023

Ministria e Drejtësisë ka njoftuar se databaza për evidentimin e rasteve të dhunës në familje është avancuar me shtimin e tre moduleve të reja.

Llojet e ndihmës juridike falas

Personave të cilëve iu shkelet një e drejtë në procedurën gjyqësore dhe nuk kanë mundësi fiananciare t’i drejtohen një juristi mund të përfitojnë ndihmë ...

Është hapur zyra për ndihmë juridike falas në  Drenas

Qytetarët e komunës së Drenasit nga sot mund të marrin ndihëm juridike falas në komunën e tyre.

Kuvendi miraton raportin e Agjencisë për Ndihmë Juridike Falas

Deputetët e Kuvendit të Kosovës me 56 për, 1 kundër , 7 abstenime  kanë votuar raportin e Agjencisë për Ndihmë Juridike Falas për vitin 2017.

Vjetërsohet Lënda për Përdorim të Veturës Zyrtare në Pushime

Gjykata Supreme e Kosovës ka ndryshuar vendimet e  Gjykatës së Apelit dhe të Gjykatës Themelore të Prishtinës që kishin gjetur fajtore dhe dënuar me 3.000 mijë ...

Më Pak Shërbime Juridike Falas

Drejtori ekzekutiv i kësaj Agjencie Ramadan Gashi para Komisionit për Legjislacion raportoi për punën e saj gjatë 2015-ës.