Postet nga: SBASHK

Përsëri grevë, SBASHK: Më 12 maj dërgoni fëmijët një orë më vonë në shkollë

Sindikata e Bashkuara e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës ka ripërsëritur se më 12 maj do të ketë grevë njëorëshe në gjithë sistemin arsimor.

SBAShK: Më 12 maj grevë një orëshe në të gjitha institucionet e arsimit

Sindikata e Bashkuara e Arsimit Shkencës dhe Kulturës, ka paralajmëruar grevë një orëshe më 12 maj, ditë e enjte dhe protestë më 20 maj, ndërsa nuk kanë ...

SBAShK-u nuk tërhiqet: Pas 20 prillit mund të nisim grevën

Kryetari i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës së Kosovës (SBAShK) Rrahman Jasharaj, ka bërë të ditur se nuk do të tërhiqen ...

Rrahman Jasharaj rizgjidhet për herë të tretë në krye të SBAShK-ut

Rrahman Jasharaj është rizgjidhur kryetar i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës e Kosovës për herë të tretë.

7 marsi e gjen Kosovën me protesta dhe kërkesa për reformë e cilësi në arsim

Festa e sivjetshme e 7 marsit gjeti grupe studentësh dhe aktivistësh para zyrave të Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës.

Tri sindikata paralajmërojnë veprime sindikale për draft Ligjin për Pagat

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBAShK), Sindikata e Administratës Publike dhe ajo e Policisë janë shprehur të pakënaqur ndaj versionit të draft Ligjit ...

SBAShK-u takohet me Nagavcin, flasin për mbi 130 mësimdhënës që nuk po marrin paga

Përfaqësuesit e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBAShK), gjatë një takimi të zhvilluar sot me ministren e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe ...

Mungesa e trajnimeve për mësimdhënësit

Më pak se 10 përqind e mësimdhënësve në Kosovë kanë mbajtur seanca informuese se si të arrijnë të identifikojnë sjelljet e dhunës nëpër shkolla ...