Postet nga: Rrahman Jasharaj

Jasharaj: Viti shkollor do të nis me vështirësi me eksperimentin e gabuar të MASHTI-it për librat

Kryetari i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK), Rrahman Jasharaj, e ka quajtur eksperiment të gabuar vendimin e Ministrisë së Arsimit për blerjen ...

SBASHK-u në pritje të Ligjit për pagat për të vendosur për grevën në arsim

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës së Kosovës (SBASHK) është në pritje të Ligjit të pagave për të vendosur se çfarë do të ndodhë ...

Nuk e pranon fajësinë gjyshi i një nxënëseje i akuzuar se tentoi ta sulmojë Rrahman Jasharajn

Në Gjykatën e Prishtinës sot është mbajtur seanca gjyqësore ndaj personit që dyshohet se tentoi ta sulmojë kryetarin e SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj.

SBAShK: Këtë të shtunë nuk do t’i zëvendësojmë orët e humbura gjatë grevës

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës kanë njoftuar se nuk do t’i zëvendësojnë orët e  humbura gjatë grevës këtë të ...

Jasharaj: Fillimisht të transferohen pagat pastaj të diskutojmë për orët e humbura

Kryetari i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK), Rrahman Jasharaj, ka thënë se fillimisht duhet të transferohen pagat e mësimdhënësve, ...

BSPK dhe SBASHK-u nuk janë të sigurt se grevistëve do t'u dalin nesër pagat e shtatorit

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës (BSPK) dhe Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK), nuk e dinë nëse punëtorëve të ...

Jasharaj shprehet sërish kundër vlerësimit të mësimdhënësve përmes testimit

Kryetari i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK), Rrahman Jasharaj, edhe një herë është shprehur kundër vlerësimit të mësimdhënësve ...

Rrahman Jasharaj: Orët mësimore të humbura nuk do të zevendesohen

Kryetari I SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj gjatë konferencës së sotme ka deklaruar se orët e humbura gjatë grevës nuk do të zëvendësohen.