Postet nga: reforma në arsim

Në Maqedoninë e Veriut do të tërhiqen librat që fyejnë shqiptarët

Librat shkollorë që fyejnë shqiptarët e që kanë gabime të tjera përmbajtjesore dhe drejtshkrimore, do të tërhiqen nga procesi mësimor në arsimin fillor dhe të mesë...

Kamenicë, Gjykata e refuzon edhe kërkesën e prindërve nga Busavata lidhur me vendimin e riorganizimit të shkollave

Gjykata e Prishtinës e ka refuzuar edhe propozimin e dytë të prindërve nga Kamenica për shtyrjen e ekzekutimit të vendimit të Komunës për riorganizimin e ...

Apeli i jep të drejtë Qëndron Kastratit për të vazhduar me reformën e arsimit në Kamenicë

Gjykata e Apelit e ka aprovuar ankesën e Komunës së Kamenicës për vazhdimin e fazës së tretë të reformës në arsim në këtë ...

Kamenica bëhet me sistem të matjes së vijueshmërisë së mësuesve

Kryetari i Kamenicës, Qëndron Kastrati, ka njoftuar se pas Administratës edhe institucionet arsimore do pajisen më sistem të vijueshmërisë në Punë.

Kastrati pas vendimit të Apelit: Do të vazhdojmë me zbatimin e reformës në arsim

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati ka reaguar pas vendimit të Gjykatës së Apelit e cila e ka kthyer në rivendosje vendimin e Gjykatës ...

Apeli e kthen në rivendosje vendimin për riorganizimin e shkollave në Kamenicë

Pak ditë pas vendimit të Gjykatës së Prishtinës për shtyrje të ekzekutimit të vendimit për fazën e tretë të ‘riorganizimit’ të shkollave në Komunën ...

Përfaqësuesi ligjor i prindërve në Kamenicë dorëzon kallëzim penal ndaj Qëndron Kastratit

Besim Osmani përfaqësues ligjor i disa prindërve të Komunës së Kamenicës të cilët po kundërshtojnë reformën ka dorëzuar kallëzim penal ...

Mësimi ende nuk filloi në disa shkolla të Kamenicës edhe pas pezullimit të vendimit të reformës

Pas pezullimit të vendimit të tretë për riorganizimin e shkollave në Kamenicë nga Gjykata Themelore në Prishtinë,  në shkollat e prekura nga vendimi ende nuk është duke u mbajtur ...