Postet nga: Kadri Rahimaj

1.6 milion euro ndahen për stadiumin e ri në Hogosht

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Kadri Rahimaj, ka bërë të ditur se 1.6 milion euro janë ndarë për stadiumin e ri të Hogoshtit.

Kadri Rahimaj përball premtimeve për sigurinë publike

Në kërkim të mandatit të parë për të udhëhequr me Komunën e Kamenicës, Kadri Rahimaj, në “DebatPernime” kishte shpalosur planet e tij për sigurinë ...

Prokuroria po heton rastin që kryetari i Kamenicës e raportoi në Polici për ndërhyrje në sistemin kompjuterik

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Kadri Rahimaj, para katër ditëve ka raportuar në Polici se persona të panjohur kanë ndërhyrë në sistemin e tij kompjuterik.

Kryetarit të Kamenicës i ndërhyjnë në sistemin kompjuterik, rastin e raporton në Polici

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Kadri Rahimaj, para tri ditëve ka raportuar në Polici se persona të panjohur kanë ndërhyrë në sistemin e tij kompjuterik.

Kryetari i Kamenicës liron nga detyra drejtoreshën e Administratës së Përgjithshme, "nuk e respektoi orarin e punës"

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Kadri Rahimaj, ka liruar nga detyra drejtoreshën e Drejtorisë së Administratës së Përgjithshme, Merita Agaj.

Projekti, Prishtina e Kamenica mendojnë të lidhen përmes shtegut të biçikletave

Kryetari i Prishtinës dhe ai i Kamenicës janë takuar sot për të diskutuar një nismë interesante që përfshinë të dy qytetet.

Dalibor Filipoviq është zgjedhur nënkryetar për komunitete në Kamenicë

Dalibor Filipoviq është zgjedhur nënkryetar për komunitete në Komunën e Kamenicës.

Apeli e kthen në rivendosje kërkesën e Qëndron Kastratit për pezullimin e vendimit të Rahimajt për shkollën në Busavatë

Gjykata e Apelit ka vendosur ka kthejë në rivendosje kërkesën e ish- kryetarit të Kamenicës, Qëndron Kastrati, për pezullim e vendimit të kryetarit të Kamenicë...