Postet nga: Qytetarët

Bllokimi i fluturimeve në Rinas! Krijohet kaos, qytetarja: Kam që mëngjesin e djeshëm këtu

Bllokimi i fluturimeve në aeroportin e Rinasit ka sjellë kaos.

Pse qytetarët e Kosovës edhe më tutje e shohin Serbinë si kërcënimin më të madh për ta?

Megjithëse një konfrontim ushtarak duket i pamundur të ndodhë, një sondazh i fundit në Kosovë tregoi se shumica e të anketuarve ende e konsiderojnë Serbinë si rrezikun kryesor të ...

Pa punë e pa ndihma nga shteti, ende asnjë cent për qytetarët që humbën punën si pasojë e COVID19

Më 16 janar të këtij viti Qeveria në detyrë e Kosovës ka miratuar Programin e Rimëkëmbjes Ekonomike, në vlerë prej 222 milionë eurove.

Të infektuarit në pritje të parave nga Komunat

Remzi Krasniqi nga Prishtina është një nga qytetarët e parë që ka aplikuar për ndihmën financiare prej 50 eurove nga Komuna e Prishtinës, pasi ishte prekur nga ...

Qytetarët dhe policia bllokojnë Tuzin

Policia malazeze ka shkuar të enjten në mëngjes në Komunën e Tuzit, në Mal të Zi, për të mbyllur disa biznese të gastronomisë, të cilat ishin të ...

Semaforët në qendër të Mitrovicës, rrezikojnë qytetarët

Shumë vite pas lufte i janë dashur Komunës së Mitrovicës që të funksionalizoj semaforët e qytetit.

Qytetarë me autobusë të organizuar, nisen drejtë Serbisë për vaksinim

Disa autobusë me qytetarë nga veriu i Mitrovicës në mënyrë të organizuar janë nisur drejtë Serbisë për t’u vaksinuar kundër COVID-19.

Lipjani qyteti i parë me internet pa pagesë - VIDEO

Tash e disa javë qytetarët e Lipjanit kanë qasje në internet pa pagesë në sheshe dhe parqe të qytetit.