Postet nga: ARKEP

ARKEP: Telekomi i Serbisë nuk mund ta blejë IPKO-n

Operatori i telefonisë mobile IPKO, nuk mund t’i shitet Telekomit të Serbisë - (Telekom Srbija), dhe po ashtu nuk mund të bëhet as bartja e të drejtës ...

Interesimi për blerjen e IPKO-s nga Telekomi serb, ARKEP thotë se u njoftuan nga mediat

Anëtari i bordit të Autoritetit Rregullator të Komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP), Shqiprim Pula, gjatë raportimit lidhur me blerjen e mundshme të kompanisë IPKO ka deklaruar se ende nuk ...

Hoti takon përfaqësuesit e ARKEP-it

Kryeministri Hoti së bashkë me zëvendësin e tij Driton Selmanaj dhe ministrin e Infrastrukturës Arban Abrashin kanë takuar përfaqësuesit e Autoritetit Rregullativ të Komunikimeve Elektronike ...

Telekomi i Kosovës me mbi 4.8 milionë euro borxh ndaj ARKEP-it, rrezikon të shkojë në përmbarim

Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike në mbledhjen e ardhshme e ka ftuar për raportim U.D Kryeshefen Ekzekutive të Telekomit ...

Komisoni për Ekonomi fton ARKEP-in për raportim në lidhje me ofertën e Telekom Serbia për blerjen e IPKO-s

Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike e ka ftuar për raportim në mbledhjen e ardhshme, bordin e Autoritetit Rregullativ i Komunikimeve ...

ARKEP: Po e trajtojmë procesin e mbylljes së raportit komercial ndërmjet Telekomit dhe Z-Mobile

Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP) ka bërë të ditur së deri më tani nuk ka pranuar ndonjë aplikim formal për, ndarje, ndërprerje të pë...

ARKEP kërkon nga Telekomi dhe Z - Mobile që mos të dëmtojnë konsumatorët

Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike dhe Postare ka pritur në takime të ndara përfaqësuesit e Telekomit dhe operatorit “Dardafone.net”.

ARKEP deklarohet në lidhje me përfundimin e kontratës mes Telekomit dhe Z-mobile

Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP), ka deklaruar se dje është njoftuar zyrtarisht për mos vazhdimin e kontratës ndërmjet operatorit Telekomi i Kosovës dhe ...