Postet nga: Qëndron Kastrati

Kastrati: Krasniqi është person që ka përkrahje nga Hysen Durmishi

Qëndron Kastrati nga PSD-ja ka thënë se Nexhat Krasniqi, i cili ka hyrë në listën e zezë të SHBA-së, ka pasur mbështetjen e zëvendësministrit, ...

Kushtetuesja i jep të drejtë Qëndron Kastratit, kompetenca për vendimmarrjen për shkolla i takon komunave

Gjykata Kushtetuese ka vendosur që t’i shfuqizojë disa nene të Udhëzimit Administrativ për Kriteret dhe Procedurat e Themelimit dhe Pushimit të Veprimtarisë së Institucioneve të Arsimit Parauniversitar.

Kastrati publikon vendimin e Gjykatës Supreme për reformën në arsim, kërkon nga kryetari i Kamenicës ta zbatojë atë

Ish-kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, ka bërë të ditur se vendimi i Gjykatës Supreme i ka dhënë të drejtë reformës në ...

Nagavci: Ministria e Arsimit konsideron që vendimi i Kushtetueses përbën një vlerësim të kufizuar

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, është deklaruar për vendimin e Gjykatës Kushtetuese për organizmin e mësimit alternativ të nxënë...

PSD ia përgatit 'dorëheqjen' Arbërie Nagavcit

Gjatë një aksioni simbolik në Ministrinë e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, ish-kryetari i Kamenicës Qëndron Kastrati ia ka përgatitur letrën e dorëheqjes ministres ...

Kastrati pas vendimit të Kushtetueses: Kërkojmë jo më pak se dorëheqjen e Arbërie Nagavcit

Ish-kryetari i Kamenicës, Qëndron Kastrati ka kërkuar dorëheqjen e ministres së Arsimit, Arbërie Nagavci pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese në lidhje me  organizimin e ...

Gjykata Kushtetuese e shpall jo ligjore vendimin e MASHTI për mësimin plotësues në Kamenicë

Gjykata Kushtetuese e ka hedhur poshtë vendimin e Ministrisë së Arsimit për organizimin e mësimit alternativ të përshpejtuar dhe përcaktimit të organizimit në objektet shkollore në ...

Ish-drejtoresha e PSD-së në Kamenicë punësohet në NPB

Me përfundimin e mandatit të drejtoreshës për Administratë të Përgjithshme në Komunën e Kamenicës, Brikenë Ramabaja është punësuar në Ndërmarrjen Publike Banesore (...