Postet nga: pronat

VIDEO - Si u transferua prona shoqërore mes Prishtinës e Fushë Kosovës në pronë private?

 

Prona e humbur: Të dhënat e zhdukura të Kosovës zgjasin betejat ligjore të pas luftës

Dialogu Beograd-Prishtinë i ndërmjetësuar nga BE-ja ka sjellë një marrëveshje për krijimin e një regjistri të besueshëm të pronave në Kosovë, por në praktikë, njerë...

Këmbimet e Pronave Shkaktojnë Diskutime në Kuvendin e Prishtinës

Pikat 3, 4 e 5 të rendit të ditës, sipas të cilave disa qytetarë kishin kërkuar këmbim të pronave të tyre me prona komunale, shkaktuar debat në mbledhjen e sotme ...

Ambasadori: E Fuqishme Varësia Ekonomike e Grave

Në konferencën në lidhje me të drejtat pronësore të grave të organizuar nga OSBE-ja dhe Ambasada e Francës, ambasadori francez Didier Chabert tha se në Kosovë gratë ...

Pensionisti Shqiptar Pret Dhuratë të Madhe për Krishtlindje

Orhan Jegeni shpreson të marrë një pagesë të madhe të Vitit të Ri nga qeveria e tij.

Mbyllet për Media Seanca në Rastin e Azem Sylës dhe të Tjerëve

Seanca gjyqësore në rastin ndaj ish-deputetit të PDK-së, Azem Syla, dhe 38 personave të tjerë, të dyshuar për krim të organizuar, është mbyllur për mediat.

Drejtori: Shumë Prona Komunale në Pejë të Uzurpuara

Drejtori: Shumë Prona Komunale në Pejë të Uzurpuara

Brenda katër muajve Komuna e Pejës do mund të bëjë identifikimin e të gjitha pronave komunale përmes bashkëpunimit me Organizatën “Demos”.

Sherri i Madh i Pronës 10 Hektarëshe

Sipas aktakuzës, të akuzuarit nga viti 2004 së bashku me Ruzhdi Shaqirin e njohur si “Baksi” (i vrarë në gusht të vitit 2014), kanë bërë presione të vazhdueshme ndaj të ...