Postet nga: pronat

Kërkohet komision ndër-institucional për shënjim të pronave të Universitetit të Prishtinës

Rektori i Universitetit të Prishtinës, Naser Sahiti në Komisionin për Mbikqyrje të Financave Publike ka folur për krijimin e një komisioni për identifikimin e pronave të ...

Përmbaruesi nuk lejon komunën e Mitrovicës së Jugut t’i digjitalizojë pronat

Paratë e destinuara për blerjen e pajisjes, softuer për digjitalizimin e pronave në Komunën Mitrovicë e Jugut, ua mori përmbaruesi.

Dosja e Fajdeve, bllokohen prona në Pejë dhe Prishtinë

Gjykata e Pejës ka konfirmuar urdhrin e prokurorisë për rastin e fajdeve ndaj të pandehurve Hazir Tahirsylaj dhe Azem Veseli.

Historianët e Deçanit i kërkojnë Kurtit e Konjufcës ligj për zhvlerësimin e vendimeve të kohës së Millosheviqit

Lidhja e Historianëve të Kosovës, “Ali Hadri”- Dega në Deçan, edhe zyrtarisht i ka kërkuar sot, kryeministrit të Kosovës Albin Kurti, kryetarit të Kuvendit ...

Historia e patreguar e muhaxhirëve të Sanxhakut të Nishit

Dimri i vitit 1877- 1878 do të jetë fatal për popullsinë shqiptare të rajonit të Sanxhaku të Nishit, atëherë nën Perandorinë Osmane.

Gjykata detyron Komunën e Gjakovës t'ia paguajë një kompanie 1.5 milion euro për disa prona

Komuna e Gjakovës do të detyrohet t'ia paguajë një kompanie private mbi 1.5 milion euro, për kompensimin e disa pronave të shpronësuara.

Gjykimi ndaj të akuzuarve për krim të organizuar me pronat në Fushë Kosovë

Arben Bashota dhe vëllezërit Bajrami, të cilët akuzohen për krim të organizuar, janë paraqitur në seancën gjyqësore, ku është bërë administrimi i provave ...

Daut Haradinaj shpjegon pse e privatizuan tokën për 3.75 euro arin

Daut Haradinaj i AAK-së në ‘Kallxo Pernime’ ka folur në lidhje me pronat e privatizuara nga vëllai i tij, Ramush Haradinaj, në fshatin Gllogjan.