Postet nga: Gjykata Themelore në Gjakovë

Gjakovë, vajza e kërcënon nënën pasi ia hodhi drogën në tualet

Gjykata themelore në Gjakovë ka dënuar me gjashtë muaj burg me kusht,  A.S. pasi e njëjta kishte kanosur  me thikë nënën e saj.

Si shitej kokaina në Gjakovë

Gjykata Themelore në Gjakovë – Departamenti i Krimeve të Rënda ka shpallur fajtor të akuzuarin D. B. me arsyetimin se i njëjti ka kryer veprën penale blerja, posedimi, ...

Gjykata detyron Komunën e Gjakovës t'ia paguajë një kompanie 1.5 milion euro për disa prona

Komuna e Gjakovës do të detyrohet t'ia paguajë një kompanie private mbi 1.5 milion euro, për kompensimin e disa pronave të shpronësuara.

Taksisti del në gjyq për 50 euro të falsifikuara

I akuzuari për falsifikim të parasë doli sot para gjyqit për ta mohuar fajësinë në akuzën për të cilën ngarkohet.

Gjakovë, 2 vjet e 9 muaj burg për vjedhje në tyrbe

Gjykata Themelore në Gjakovë i ka shqiptuar dënimin me 2 vjet e 9 muaj burg Ardjan Agës, i akuzuar për vjedhje të rëndë.

Dëgjohen dy dëshmitë e ekspertëve lidhur me vrasjen e vitit 2017 në Rahovec

Në Gjykatën Themelore në Gjakovë u mbajt shqyrtimi gjyqësor ndaj të akuzuarit Feriz Hoti, i akuzuar për vrasje dhe armëmbajtje pa leje.

Gjykimi për mashtrim: Kërkon kompensim mbi 271 mijë euro

Në Gjykatën Themelore në Gjakovë u dha fjala përfundimtare në rastin e dy të dyshuarve për mashtrim në bashkëkryerje.

Dënimi për të akuzuarin për mbajtje të paautorizuar të narkotikëve

Gjykata Themelore në Gjakovë, ka dënuar me gjashtë muaj burgim efektiv si dhe me 1200 euro gjobë, të akuzuarin, Arbnor Zymberin.