Postet nga: arben bashota

Historia e bombave plagosjeve e detyrimit që dërgoi në burg grupin e Ruzhdi Shaqirit

Gjykata e Prishtinës sot i ka shpallur fajtorë Arben Bashotën dhe dy vëllezërit Sylejman e Osman Bajrami për akuzën - detyrim.

Momenti kur shokët e Ruzhdi Shaqirit dënohen me burg

Arben Bashota dhe dy të akuzuarit Sylejman dhe Osman Bajrami, shpallen fajtor nga Gjykata e Prishtinës.

Gjykata sot pritet të shpallë aktgjykimin për krim të organizuar ndaj Arben Bashotës dhe vëllezërve Sylejman e Osman Bajrami

Aktgjykimi ndaj Arben Bashotës dhe dy vëllezërve Sylejman dhe Osman Bajrami, të akuzuar për krim të organizuar, detyrim dhe falsifikim të dokumenteve, pritet të shpallet sot.

Në fjalën përfundimtare, grupi i Arben Bashotës krahasohet me mafitë

Gjykimit të Arben Bashotës dhe dy vëllezërve Sylejman dhe Osman Bajrami, të akuzuar për krim të organizuar, detyrim dhe falsifikim të dokumenteve, i ka ardhur fundi.

Heshtje rreth pronës për të cilën prokuroia thotë se u kidnapuan fëmijë e u plagosën 13 persona

Arben Bashota dhe dy të akuzuarit tjerë, mbrohen në heshtje lidhur me akuzat për krim të organizuar detyrim dhe falsifikim të dokumenteve. Sipas aktakuzës, të akuzuarit nga viti 2004 ...

Rasti i shënjestruar- Shtyhet gjykimi, avokatja shkon e papregatitur në seancën për krim të organizuar

Gjykimi për krim të organizuar, detyrim dhe falsifikim të dokumenteve ndaj të akuzuarëve Arben Bashota, Osman Bajrami dhe Sylejman Bajrami është shtyer pasi mbrojtësja e të akuzuarit ...

Gjykimi për krim të organizuar, dëshmitari: Deklaratat i kam dhënë nën ndikimin e alkoolit

Në gjykimin për krim të organizuar, detyrim dhe falsifikim të dokumenteve me të cilat akuza po përballen Arben Bashota, Osman Bajrami dhe Sylejman Bajrami, ka dëshmuar Hasan ...

Mungojnë prokurori dhe avokatja e të akuzuarit për krim të organizuar, shtyhet seanca

Seanca e sotme e gjykimit të Arben Bashotës, Sylejman Bajramit e Osman Bajramit, të cilët akuzohen për krim të organizuar, detyrim dhe falsifikim të dokumenteve, është shtyrë ...