Postet nga: Prokuroria e Pejës

Lufta kundër eksploatuesve ilegal të zhavorit, Prokuroria e Pejës kërkon sekuestrimin e kamionit dhe një bageri

Një kamion dhe një ekskavator të cilët dyshohet se janë përdorur nga një seperacion për eksploatim të kundërligjshëm të zhavorrit në Klinë, Prokuroria e Pejë...

Shefqet Kabashi do të lirohet nga arresti

I mbijetuari i masakrës së Dubravës në maj të vitit 1999, i cili dje u arrestua për shkak të prishjes së rendit dhe qetësisë publike në manifestimin ...

Vjedhja e televizorëve në Pejë, Prokuroria kërkon paraburgim për të dyshuarit

Prokuroria e Pejës ka kërkuar paraburgim ndaj dy të pandehurve B.K. dhe D.Sh. për shkak të dyshimit se të njëjtit kishin për të ...

Prokuroria e Pejës mban tryezë për degradimin e pyjeve dhe ambientit

Prokuroria e Pejës të hënën do të mbajë tryezë diskutimi për degradimin e ambientit dhe degradimin e pyjeve.

Shefi i kabinetit Gazmend Muhaxherit dhe zyrtarë të tjerë po hetohen për korrupsion

Prokuroria e Pejës e ka konfirmuar se Durim Sheremeti, shef i kabinetit të kryetarit të komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri, është duke u hetuar lidhur me një ...

Vdekja e nënës dhe foshnjës në Pejë - Prokuroria nis hetimet

Vdekja e foshnjës në Spitalin e Pejës e më pas edhe e nënës në QKUK, ka bërë që Prokuroria Themelore e Pejës të nis ...

Aktakuzë se votoi në të njëjtën ditë dy herë

Kur të zgjedhurit lokal të vitit 2017 po i afrohen gjysmës së mandatit, Prokuroria Themelore në Pejë ka ngritur aktakuzë ndaj një personi që ngarkohet se votoi dy herë ditë...

Kërkohet paraburgimi e sekuestrimi i veturës së të dyshuarit që u kap me drogë

Prokuroria Themelore në Pejë, Departamenti i Krimeve të Rënda ka kërkuar nga Gjykata Themelore në Pejë, caktimin e paraburgimit ndaj të pandehurit G.B., pwr vepra penale të ...