Postet nga: Inspektime

PAMJE - Kontrollet e inspektorëve të punës marketeve të Prishtinës

Inspektimet e marketeve të mëdha të kryeqytetit, inspektime që për qëllim kanë zbulimin nëse po respektohen të drejtat e punëtoreve, orari i punës, po ...

Inspektorati Shëndetësor kreu 678 inspektime dhe shqiptoi 72 gjoba për tetë muaj

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se gjatë periudhës janar – gusht 2023, Inspektorati Shëndetësor ka shqiptuar 72 gjoba nga 678 inspektime të kryera gjithsej.

MINT do t’i punësojë 27 inspektorë të tregut

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka shpallur konkurs për punësimin e 27 inspektorëve të tregut.

Përparim Rama FOTO: Komuna e Prishtinës

Përparim Rama me kritika për Ministrinë e Financave, flet për shtim të inspektorëve e linja të autobusëve

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama, ka folur për projektet e Komunës dhe procedurat që po shkaktojnë vonesa në realizim të shumë tenderëve.

Inspektorati i Tregut ndalon shitjen e 200 kositëseve të barit me prejardhje nga Kina, mbikëqyrë edhe cilësinë e naftës

Inspektorari i Tregut në kuadër të Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) pas disa kontrolleve ka vendosur të ndalojë importin e 200 kositëseve të barit me ...

Ambasadori gjerman përgëzon ministrin Peci: Ushqimi dhe birra më të mira pa tym përreth

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde ka përgëzuar ministrin e Bujqësisë, Faton Peci për nisjen e zbatimit të rregullores ekzistuese për duhanin që ndalon ...

Inspektimet në institucionet private shëndetësore, çdo tre vjet

Inspektorati Shëndetësor i Ministrisë së Shëndetësisë në Kosovë ka mbyllur përkohësisht 54 institucione private shëndetësore në vitin 2022, pasi ato nuk kanë poseduar licencë ...

Inspektorati i Tregut kontrollon bizneset që shesin pajisje për ngrohje nëse i kanë rritur çmimet

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) përmes Inspektoratit të Tregut dhe në bashkëpunim me inspektorët e tregut komunal, sot kanë inspektuar disa operatorë ekonomik ...