Postet nga: PriFest

‘PriFest’, publikohet lista e filmave garues në kategorinë e filmit të shkurtër

Festivali “Prishtina International Film Festival” (PriFest) ka bërë sot publike listën e filmave garues në kategorinë e filmit të shkurtër (Short Films), për edicionin e sivjetmë.

'PriFest’ shpalos programin kryesor garues

Festivali Ndërkombëtar i Filmit në Prishtinë, “PriFest”, ka shpalosur programin kryesor garues të edicionit të sivjetmë të këtij festivali.

Edicioni i 13-të i “PriFest”-it do të hapet dhe mbyllet me filma kosovarë

Dy filma kosovarë hapin dhe mbyllin edicionin e 13-të të Festivalit Ndërkombëtar të Filmit në Prishtinë

‘Exil’ i Visar Morinës hapi edicioni 12-të të 'PriFest 2020’

Filmi fitues i Festivalit të Filmit në Sarajevë, “Exil” i Visar Morinës ka hapur edicionin 12-të të Festivalit Ndërkombëtar të Filmit në Prishtinë, "PriFest 2020", që nisi sot ...

Publikohet programi i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit në Prishtinë, ‘PriFest 2020’

Filmi ‘Exil” me regji të Visar Morinës do të hapë edicionin e 12-të të Festivalit Ndërkombëtar të Filmit në Prishtinë (Prishtina International Film Festival), “PriFest”, i cili ...

Shtyhet për në tetor mbajtja e ‘Prifest 2020’

Edicioni i 12-të i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit të Prishtinës, “Prifest” do të mbahet në tetor 2020, në versionin online.

Regjisori Berisha: Coronavirusi dikton organizimin e ‘PriFest 2020’

Edicioni i 12-të i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit në Prishtinës, “PriFest” do të mbahet  më ndryshme se edicionet e kaluar për shkak të pandemisë së coronavirusit, ...