Postet nga: PriFest

‘Exil’ i Visar Morinës hapi edicioni 12-të të 'PriFest 2020’

Filmi fitues i Festivalit të Filmit në Sarajevë, “Exil” i Visar Morinës ka hapur edicionin 12-të të Festivalit Ndërkombëtar të Filmit në Prishtinë, "PriFest 2020", që nisi sot ...

Publikohet programi i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit në Prishtinë, ‘PriFest 2020’

Filmi ‘Exil” me regji të Visar Morinës do të hapë edicionin e 12-të të Festivalit Ndërkombëtar të Filmit në Prishtinë (Prishtina International Film Festival), “PriFest”, i cili ...

Shtyhet për në tetor mbajtja e ‘Prifest 2020’

Edicioni i 12-të i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit të Prishtinës, “Prifest” do të mbahet në tetor 2020, në versionin online.

Regjisori Berisha: Coronavirusi dikton organizimin e ‘PriFest 2020’

Edicioni i 12-të i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit në Prishtinës, “PriFest” do të mbahet  më ndryshme se edicionet e kaluar për shkak të pandemisë së coronavirusit, ...

Përfundon edicioni i 11-të i PriFest

Mbi 70 filma, prej tyre 7 premiera botërore, 5 premiera ndërkombëtare, 1 premierë europiane, 19 regjionale dhe 32 premiera kosovare, aktivitete, workshope, programe të ndryshme e mbrëmje festive, për një javë ...

PriFest hap thirrjen për Green Film Project III

Festivali Ndërkombëtar i Filmit, “PriFest”, ka hapur thirrjen për “Green Film Project”, projekt ky i cili ka për qëllim ngritjen e vetëdijes dhe aktivizimin ...

PriFest hap aplikimin për Prishtina Kino Kabaret

Me monton “Sfido veten për një javë, realizo një film TANI!”, Festivali Ndërkombëtar i Filmit në Prishtinë,  PriFest, fton filmbërësit, aktorët, regjisorët, producentë...

‘PriFest’ hap thirrjen për projekte filmike për ‘Best pitch 2019’

Festivali Ndërkombëtar i Filmit në Prishtinë,“Prifest”, ka hapur sot thirrjen për projekte filmike për garën e “Best pitch” për edicionin e sivjetëm ...