Postet nga: OSHP

Qeveria i rekomandon Kuvendit dy emra për një pozitë në bordin e OSHP-së

Qeveria e Kosovës ka votuar emrat e dy kandidatëve për anëtarë të bordit të OSHP-së.

Qeveria voton kandidatët për anëtarë në disa borde

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka votuar disa anëtarë të bordeve të disa ndërmarrjeve publike.

Rasti 'Rruga A', refuzohet kërkesa për përjashtimin e gjykatëses Pacolli- Rexhepi

Në seancën e 20 dhjetorit të vitit të kaluar është mbajtur seanca për “Rrugën A”, ku kompania “Pro & CO Group” e ka paditur Organin Shqyrtues të Prokurimit ...

Rikthehet në rigjykim vendimi për pezullimin e punimeve në Rrugën “A”

Dhoma e shkallës së dytë të Gjykatës Komerciale me kolegjin e përbërë nga gjyqtarët Ramush Bardiqi-kryetar, Krenar Berisha dhe Dren Rogova - anëtarë, kanë ...

Jep dorëheqje anëtari i bordit të OShP-së

Anëtari i bordit të Organit Shqyrtues të Prokurimit, Agon Ramadani ka dhënë dorëheqje pozita që mbante.

Më shumë se katër muaj nga dorëzimi i ankesës, Gjykata e tenderëve ende nuk ka marrë vendim për tenderin për rrugën Prishtinë – Podujevë

Gjykata e tenderëve ende nuk ka marrë një vendim në lidhje me tenderin e dyshimtë të Ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, për rrugën ...

D+ publikon raportin e monitorimit të Organit Shqyrtues të Prokurimit

Organizata ‘Demokraci Plus’ (D+) ka publikuar raportin e monitorimit të Organit Shqyrtues të Prokurimit (OShP) në kuadër të programit të USAID, "Aktiviteti i USAID-it për integritet të komunave ...

Paneli e rrëzon rekomandimin e ekspertit për tenderin e Komunës së Gjakovës

Paneli shqyrtues i Organit Shqyrtues të Prokurimit i ka dhënë të drejtë Komunës së Gjakovës dhe e ka rrëzuar ankesën e kompanisë dhe rekomandimin e ...