Postet nga: OSHP

Zvarritja e tenderit për ndërtimin e ambulancës në Dragash

Banorët e fshatit Krushevë të Komunës së Dragashit ende duhet të presin deri në ndërtimin e ambulancës në fshatin e tyre. Përpara se ata të ...

Nënshkruhet kontrata për rindërtimin e rrugës “Muharrem Fejza” në Prishtinë

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka njoftuar se është nënshkruar kontrata e ndërtimit të rrugës “Muharrem Fejza” në vlerë prej 701 mijë euro me gjërë...

Emërohet komisioni për rekomandim të kandidatëve për Bord të OSHP-së

Qeveria e Kosovës në detyrë në mbledhjen e 61-të të saj, ka marrë vendim për emërimin e Komisionit Përgjegjës për rekomandimin e kandidatëve ...

Mashtrimi me alkool dezinfektues, kompania futet në listën e zezë nga OSHP

Organi Shqyrtues i Prokurimit të premten ka marrë vendim që të diskualifikoj nga pjesëmarrja në prokurim publik kompaninë ‘Cleantech Group SH.P.K, pas kërkesës së bë...

Kompania 'Rukolli' futet në listën e zezë nga OShP

Organi Shqyrtues i Prokurimit të premten ka marrë vendim që të diskualifikoj kompaninë "R&Rukolli"sh.p.k pas kërkesës së bërë nga Autoriteti Kontaktues- komuna ...

Skema që garantoi tenderin rreth 400 mijë eurosh për vëllanë e ministrit të Tregtisë dhe Industrisë

Komuna e Malishevës, e cila qeveriset nga Nisma Socialdemokrate, ia ka dhënë kompanisë “Themeli” tenderin në vlerë rreth 400 mijë euro për ndërtimin e objektit të shkollë...

Komuna e Malishevës shpërfilli dy vendimet e Gjykatës së Tenderëve

Komuna e Malishevës, që qeveriset nga Nisma Socialdemokrate, ia ka dhënë kompanisë “Themeli” tenderin në vlerë rreth 400 mijë euro për ndërtimin e objektit të shkollës ...

Qeveria ia dërgon Kuvendit emrat për bordin e "gjykatës së tenderëve"

Qeveria e Kosovës sot në mbledhjen e mbajtur i ka propozuar Kuvendit të Kosovës kandidatët për Organin Shqyrtues të Prokurimit.