Postet nga: komuna e suharekës

Tenderi maratonë i Komunës së Suharekës

Komunës së Suharekës i janë dashur 500 ditë për të nënshkruar një kontratë për blerjen e mobiljeve për shkolla përmes tenderit.

Mungesë e provave, shpallen të pafajshëm dy zyrtarët e Komunës së Suharekës

Për mos rrënim të tërësishëm të objektit pa leje, drejtoresha e Inspeksionit në Komunën e Suharekës, Jehona Rrafshi-Lumi dhe inspektori i ndërtimit, ...

Djali ‘trashëgon’ vendin e punës së babait në Shkollën '7 Marsi' në Suharekë

Punësimi i mësimdhënësit të lëndës së edukatës fizike në Shkollën “7 Marsi” në Suharekë ka shfaqur në publik pakënaqësitë e kandidatë...

Realizimi i premtimeve për sigurinë publike në Suharekë

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, në kohën kur po garonte edhe për një mandat të ri ishte pyetur në DebatPernime për planet e ...

Gjykimi i dy zyrtarëve të Suharekës, dëshmitari: Objekti është rrënuar nga Inspektorati

Ish -drejtoresha e Inspeksionit e Komunës së Suharekës, Jehona Rrafshi-Lumi dhe inspektori i ndërtimit, Hafir Maliqaj, të premten janë përballur me dëshminë e investitorit, Blerim ...

Rrahje në mes dy zyrtarëve të Komunës së Suharekës

Një zyrtar për diasporën në Komunën e Suharekës ka sulmuar fizikisht zyrtaren e Drejtorisë së Urbanizmit brenda ambienteve të komunës.

Shtatë raste të dhunës në familje në 24-të orët e fundit

Në Policinë e Kosovës janë raportuar shtatë raste të dhunës në shtatë qytete të ndryshme të Kosovës.

Murtez Zekolli nga PDK premton rëntgen të avancuar në Suharekë 

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) për kryetar të Komunës së Suharekës Murtez Zekolli ka folur në #DebatPernime në lidhje me menaxhimin e pandemisë në ...