Postet nga: OSHP

‘Gjykata e Tenderëve’ Paralizohet nga Mungesa e Emërimeve

Mungesa e votimit nga Kuvendi i Kosovës të një kryetari dhe anëtarëve të bordit që mungojnë, ka shkaktuar që Organi Shqyrtues i Prokurimit (OSHP), të kufizohet thelbë...

PDK e LDK Ndahen për Gjykatën e Tenderëve

Asnjë nga deputetët e Lidhjes Demokratike të Kosovës nuk morën pjesë në votimin e sotëm për anëtarët e Organit Shqyrtues të Prokurimit, e ...

Pak Minuta Kuvend

Në këtë seancë ishte vetëm një pikë e rendit të ditës.

Mungon i Akuzuari në Gjykimin për Tender

Në seancën e sotme mungoi Hysni Hoxha, ish-drejtuesi i Organit Shqyrtues të Prokurimit.

Dëshmia 7-orëshe e Drejtorit të “Besa Security”

Drejtorit të kompanisë  “Besa Security”  Granit Hasani i janë dashur shtatë orë për rrëfyer ngjarjen për të cilën po gjykohen  Drejtori i KEK Arben Gjuka, Kreytari ...

Qeveria Propozon Shkarkimin e Bajram Zogianit

Kryeministri Mustafa e propozoi këtë shkarkim duke e arsyetuar me procedurën gjyqësore nëpër të cilën po kalon Zogiani.

Gjykata e Tenderëve Zgjodhi Kryesuesin e Përkohshëm

Anëtarët e bordit të Organit Shqyrtues të Prokurimit (OShP) kanë zgjedhur Tefik Sylejmanin si kryesues të të përkohshëm të këtij institucioni.

‘Bageri’ i Kaçanikut Keqkuptohet në Prishtinë

Keqkuptimi për emërtimin e një makinerie të rëndë në një tender të Komunës së Prishtinës dyshohet se ka shkaktuar tollovi të vërtetë institucionale, duke ...