Postet nga: asambleja komunale

Paneli e rrëzon rekomandimin e ekspertit për tenderin e Komunës së Gjakovës

Paneli shqyrtues i Organit Shqyrtues të Prokurimit i ka dhënë të drejtë Komunës së Gjakovës dhe e ka rrëzuar ankesën e kompanisë dhe rekomandimin e ...

Këta janë asamblistët e Komunës së Vitisë (DOKUMENT)

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka publikuar listën e kandidatëve që kanë zënë vend në Kuvendin Komunal të Vitisë.

Dallim shumë i vogël i LVV dhe AAK në Gjakovë në garën e asamblistëve (DOKUMENT)

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) pritet të ketë më së shumti asamblistë në Kuvendin Komunal të Gjakovës.

Komuna e Prishtinës ndan 50 mijë euro për Shoqatën e Gastronomisë

Kuvendi i Komunës së Prishtinës ka votuar sot propozim-vendimin për subvencionim të Shoqatës së Gastronomëve me 50 mijë euro.

PDK në Mitrovicë me kritika të ashpra ndaj Qeverisë Kurti për 11 milionë eurot për rrymën e banorëve të veriut

Vendimi i Komisionit parlamentar të Ekonomisë që KOSTT t'i paguajë 11 milionë euro për rrymën e shpenzuar nga banorët e komunave me shumicë serbe në pjesën veriore ...

Rahovec: Për çdo fëmijë të lindur, nënat do të përkrahen me nga 200 euro

Kuvendi Komunal i Rahovecit sot ka marrë vendim që t’i përkrahë fëmijët e porsalindur me nga 200 euro.

Prizren - Thirret seanca e dytë në tentim të zgjedhjes së kryesuesit të Asamblesë Komunale

Në seancën e datës 27 Janar, në dy raunde kishte dështuar zgjedhja e kryesuesit të Asamblesë Komunale në Prizren.

Dështon raundi i parë i zgjedhjes së kryesuesit të Asamblesë në Prizren

30 asamblistë nga 41 kanë votuar për të zgjedhur kryesuesin e Asamblesë Komunale në Prizren.