Postet nga: OSHP

KRrPP dhe OShP: Raporti i BIRN-it për Prokurimin Publik udhërrëfyes për draftimin e Ligjit

Anëtari i Bordit të Komisionit Rregullativ të Prokurimit Publik, Sami Uka, tha se të dhënat nga raporti vjetor i BIRN-it në monitorim të prokurimit publik, do t’i ...

Segmenti i autostradës Konjuh- Doganaj, pa kompani të mirëmbajtjes dimërore

Tani kur ka filluar sezoni i dimrit dhe numri i aksidenteve të trafikut është në rritje, - segmenti Konjuh- Doganaj, në autostradën “Arbën Xhaferi” nuk ka kompani pë...

Teleferiku për Kalanë e Prizrenit mbetet në letër

Qytetarët dhe vizitorët të cilët ia mësyjnë Kalasë së Prizrenit edhe më tutje duhet ngjiten në këmbë në një lartësi mbi detare prej 525 metra. ...

OSHP e përkrahur nga USAID-i tani e tutje do t`i transmetojë direkt seancat

Organi Shqyrtues i Prokurimit (OSHP) ka lansuar projektin për transmetimin direkt të seancave dëgjimore, projekt ky i përkrahur nga USAID-i në Kosovë.

OShP-ja mbyll sytë para shkeljeve ligjore në tenderin prej 270 mijë euro

Komuna e Ferizajt me 17 shtator ka nënshkruar kontratën për “Ndërtimin e palestrës sportive – projekt dy vjeçar” me konsorciumin “Shema shpk & Linda shpk” me ...

Zyrtari i suspenduar i OShP-së: Nuk e kam pritur se do ndiqesha nga drejtësia

Ekrem Salihu, anëtar i Bordit të OShP-së, aktualisht i suspenduar nga detyra, i cili po akuzohet nga Prokuroria e Shtetit për keqpërdorim të detyrës zyrtare, deklaroi ...

Komuna e Skenderajt gjobitet nga Gjykata e tenderëve

Organi Shqyrtues i Prokurimit (OShP) e ka gjobitur me 5 mijë euro Komunën e Skenderajt për shkeljet e bëra në tre tenderë, në rikonstruktimin e rrugës Rezallë...

Sami Lushtaku dhe 6 të tjerët sot para Gjykatës për tenderin milionësh të KEK-ut

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë, sot pritet që të vazhdojë gjykimi ndaj Sami Lushtakut dhe gjashtë personave të tjerë të akuzuar lidhur me tenderin gjashtë milionësh për ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!