Postet nga: Ndriçimi Publik

Matja e premtimeve në sigurinë publike të kryetarit të Dragashit

Teksa fliste në debatin zgjedhor për zgjedhjet lokale të 2021, kur kandidonte për të parin e Dragashit, Bexhet Xeladini ishte përkujdesur që të mos jepte ndonjë premtim të ...

Kriza energjetike, në Lipjan do të ndalet ndriçimi publik pas orës 23:00

Me qëllim të kursimit të energjisë elektrike, kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti ka vendosur që pas orës 23:00 të ndërpritet ndriçimi në të gjitha ...

Gjykimi i biznesmenëve për tenderin e Komunës së Prizrenit në vlerë 1.3 milion euro, avokatët kërkojnë hedhjen e aktakuzës

Gent Pupa, Shahin Skeja dhe Bekim Syla janë ulur në bankën e të akuzuarve për t’u ballafaquar me akuzat e Prokurorisë së Prizrenit.

Ndërpritet seanca ndaj biznesmenëve që dyshohen se me dokumente fiktive fituan tender në vlerë 1.3 milion euro

Gent Pupa, Shahin Skeja dhe Bekim Syla janë ulur në bankën e të akuzuarve për t’u përballur me akuzat e Prokurorisë.

Komuna e Prishtinës do të ndajë 1.2 milion euro për ndriçim publik e kamera të sigurisë

Komuna e Prishtinës planifikon të ndajë 1.2 milion euro nga buxheti i vitit 2023 për zgjerim të ndriçimit publik dhe vendosje të kamerave të sigurisë në hapësira publike.

Dyshohet se falsifikuan dokumentet për të fituar tenderin mbi 1 milion euro, të akuzuarit nuk e pranojnë fajësinë

Tre biznesmenë po akuzohen për keqpërdorim dhe mashtrim me tenderin për ndriçim publik në vlerë 1.3 milion euro në Komunën e Prizrenit.

Rama: Nuk do të ketë më probleme me ndriçim publik në Prishtinë

Kryetari i komunës së Prishtinës, Perparim Rama ka njoftuar se ka nënshkruar kontratën e re për mirëmbajtjen e sistemit të ndriçimit në kryeqytet.

Rrugët e errëta të lagjeve në Prishtinë - VIDEO

Disa rrugë e lagje të kryeqytetit vazhdojnë të përballën me mungesën e ndriçimit publik, duke krijuar edhe frikë te qytetarët për qarkullim në kohë...