Postet nga: imri ahmeti

Mërgimtarëve u lejohet të parkojnë në oborrin e komunës

Komuna e Lipjanit ka bërë të ditur se me propozimin e kryetarit Imri Ahmeti dhe me vendim të bordit të drejtorëve, që nga nesër me 16 korrik 2019, do ...

Pasuria e Kryetarit të Lipjanit

Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti ka deklaruar pasurinë e tij në Agjenicë kundër Korrupsion.

Komuna e Lipjanit nënshkruan kontrata pa lejen e kryetarit të komunës

Komuna e Lipjanit gjatë vitit 2018 kishte nënshkruar katër aneks-kontrata pa autorizimin e kryetarit të kësaj komune, Imri Ahmeti. 

Komuna e Lipjanit ia huq me kalkulimin e të hyrave nga tatimi në pronë

Parregullsi në kalkulimin e të hyrave për tatimin në pronë ka gjetur Auditori në Komunën e Lipjanit, gjatë vitit që e lamë pas.

Komuna e Lipjanit mbjellë vetëm 10 fidanë për pesë muaj

Komuna e Lipjanit gjatë këtyre pesë muajve të vitit 2019 ka mbjell vetëm 10 drunjë dekorativ dhe 500 copë lule sezonale.

Vdekja e tre të rinjve në aksidentin e Duhlës, Imri Ahmeti ngushëlloi dy familjet nga Lipjani

Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti u ka shprehur ngushëllime dy familjeve nga Lipjani pas aksidentit që ndodhi sot në Duhël të Suharekës, ku humbë...

Asambleja në Lipjan debaton për mungesën e dekorimeve dhe gjendjen e rrugës së Magurës

Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, është kritikuar nga asamblistët në këtë komunë për mungesën e dekorimeve në qytet për festat e fundvitit ...

Mbi 1 milion euro për rrugët në Lipjan

Ministria e Infrastrukturës ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me komunën e Lipjanit për projekte rrugore.