Postet nga: denim me burg

Vrasja në Gjilan – Dënohen Lirim Jakupi, Afrim Ismajloviqi dhe Faton Osmani

Gjykata Themelore e Gjilanit ka shpallur fajtorë dhe i ka dënuar Lirim Jakupin, Afrim Ismajloviqin dhe Faton Osmanin për akuzën vrasje të rëndë dhe ndihmë në ...

Akuzohej se ia hapi varrin dy ditë para se të tentonte ta vriste dhëndrin, Gjykata merr vendim për të akuzuarin

Gjykata e Pejës e ka gjetur fajtor të akuzuarin Xh. B., i cili më 10 shtator të vitit të kaluar kishte tentuar ta vriste burrin e motrës së tij. ...

3 muaj burg të akuzuarit, nuk përfilli urdhrin mbrojtës ndaj Elvedina Hajdarit

Gjykata në Prishtinë ka marrë aktgjykim me të cilin e ka dënuar A. H. me dënim me burgim në kohëzgjatje prej 3 muajsh për mos përfillje ...

Kryetari Bashkisë së Mallakastrës dënohet me 4 muaj burg

Gjykata e Posaçme dënoi të enjten me 4 muaj burg Kryetarin e Bashkisë së Mallakastrës, Qerim Ismailaj, i cili u gjet fajtor për falsifikim të formularit të ...

Kapi bashkëshorten për fyti dhe me kokën e saj goditi murin, babai i nëntë fëmijëve dënohet me 6 muaj burg

Gjykata e Mitrovicës ka dënuar me 6 muaj burg një burrë nga Vushtrria për dhunë ndaj bashkëshortes së tij.

Sulmoi me stupc fqinjin pasi lopët e tij po i shkaktonin dëme në arë

Gjykata e Mitrovicës - Dega në Skenderaj, e ka shpallur fajtor të pandehurin R. M., për veprën penale lëndim i lehtë trupor.

Dënohen me burg dy persona të akuzuar për vjedhje të parave të metalta e të cigareve në një market në Shtime

Dy persona janë dënuar nga Gjykata e Ferizajt me nga 1 vit burg për vjedhje të rëndë.

Hysni Gucati - ZPS: Nuk e kemi merituar asnjë ditë në burg, presim lirimin tonë

Hysni Gucati ka deklaruar se qëndrimi i tyre në burg për rrjedhjen e dokumentete është një vendim i padrejtë.