Postet nga: gjykata themelore në ferizaj

“Mbrojtja e pyjeve 2021”, tridhjetë ditë paraburgim ndaj tetë të dyshuarve

Gjykata Themelore në Ferizaj, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë, për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurve N.A., B.B., H.B., S....

Ferizaj 1 muaj paraburgim për babain që sulmoi fizikisht djalin e mitur

Gjykata Themelore në Ferizaj i ka caktuar masën e paraburgimit një personi me inicialet H.D., nën dyshimin se ka sulmuar fizikisht djalin e mitur.

Iu gjetën 17 qese marihuanë, paraburgim një muaj të dyshuarit

Një muaj paraburgim i është caktuar të dyshuarit, shtetasit të Kosovës me inicialet I.I., për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale blerja, ...

Ferizaj, një muaj paraburgim për të dyshuarin për grabitje

Gjykata e Ferizajt ka caktuar e masën e paraburgimit për një muaj kundër të pandehurit F.B., i dyshuar për veprën penale - grabitje.

Akakuzë Kundër Samet Imishtit

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka ngritur sot aktakuzë në Gjykatën Themelore në Ferizaj kundër të pandehurit Samet Imishti, i cili dyshohet për veprë...

Sot Shpallet Aktgjykimi për Kryetarin e Shtërpcës

Gjykata Themelore e Ferizajt sot do ta shpallë aktgjykimin ndaj kryetarit të komunës së Shtërpces, Bratislav Nikoliq dhe zyrtarit të prokurimit në këtë komunë, Agim Rexhepi.

Avokati Kërkon Ekspertizë Psikiatrike për të Dyshuarin për Terrorizëm

“Mua familja e klientit tim më ka siguruar dhe dorëzuar dokumentacion mjekësor për gjendjen e tij shëndetësore që e kanë siguruar nga Italia, mbi bazë...

Si e Arsyeton Prokuroria Kërkesën për Paraburgim të Samet Imishtit?

Si e Arsyeton Prokuroria Kërkesën për Paraburgim të Samet Imishtit?

Gjykata Themelore në Ferizaj i ka caktuar masën e paraburgimit në afat prej një muaji të dyshuarit për vepra që lidhen me terrorizmin, Samet Imishtit, i arrestuar dje ...