Postet nga: Impakt

Hulumtimi i KALLXO.com për fajdetë në Pejë, Gjykata e dënon me 6 vjet burgim të akuzuarin

Një vit e gjysmë prej kur u publikua hulumtimi për fajde në emisionin “Kallxo Pernime”, Gjykata Themelore e Pejës shqiptoi 6 vite burg dhe 2,000 euro gjobë për të ...

Pas insistimit të KALLXO.com, iniciohet sërish procedurë disiplinore ndaj gjyqtarit Riza Livoreka

Pak javë pasi u kthye në punë, gjyqtari nga Kaçaniku, Riza Livoreka pritet të përballët sërish me procedurë disiplinore.

Raportimet në KALLXO.com dërguan hetuesit tatimor në bastisje tek biznesi që ofron mbjellje të flokëve

Një raportim i paraqitur para pak muajsh në KALLXO.com se një biznes në Prishtinë i cili ka për aktivitet mbjelljen e flokëve është duke iu shmangur detyrimeve ...

Pas hulumtimit të KALLXO.com, ATK nisë procedurat kundër ndihmësdrejtorëshes në Gjilan

Publikimi i hulumtimit që nxori në pah një sërë parregullsish në biznesin e familjarëve të ndihmësdrejtoreshës së ATK-së në Gjilan, ka nxitur reagim të menjëhershë...

Pas shkresave të KALLXO.com, AUV gjobit dy universitete me nga 500 euro për shkelje të rregullave anti-COVID

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë (AUV) ka gjobitur dy universitete publike në Kosovë për mosrespektim dhe shkelje të vendimeve të Qeverisë së Kosovës, të cilat janë marrë me ...

Pas raportimit të KALLXO.com pastrohet trotuari në Vushtrri

Trotuari në rrugën, “Bedri Pejani” në Vushtrri tashmë është i kalueshëm.

Junik, deponia e mbeturinave pastrohet pas hulumtimit të " Jeta në Komunë"

Komuna e Junikut me vendim të Kuvendit Komunal ka të formuar deponinë për mbeturinat inerte në lokacionin e ashtuquajtur Shkozë, e cila po shfrytëzohet edhe për mbeturina ...

Pas hulumtimit të " Jeta në Komunë" rregullohet gjendja e banjos së QKMF-së në Junik

Një gjendje jo të mirë e kishte pasur Qendra e Mjekësisë Familjare në Junik kur ishte vizituar nga ekipi i emisionit, “Jeta në Komunë” në fund të muajit gusht.