Postet nga: ministria e mbrojtjes

FSK mund të zbarkojë kudo në misione jashtë vendit

Nga sot, Forca e Sigurisë së Kosovës mund të zbarkojë kudo në misione jashtë vendit.

FSK-së iu shtohen 190 rekrutë të rinj

190 rekrutë të rinj iu janë shtuar sot Forcës së Sigurisë së Kosovës. Rekrutët e rinj kanë dhënë betimin sot në kazermën “Skënderbeu” në Ferizaj, ...

Mehaj takohet me gjeneralin e forcave holandeze, diskutohet për bashkë-zbarkim të mundshëm

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, është takuar me Shefin e Mbrojtjes së Forcave të Armatosura të Holandës, Gjeneral Onno Eichelsheim, perderisa po merr pjesë në Forumin Ndërkombëtar ...

Instruktorët ushtarakë amerikan stërvisin kadetët e Akademisë së Mbrojtjes

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka njoftuar se instruktorët ushtarakë amerikan kanë stërvitur kadetët e Akademisë së Mbrojtjes.

Mehaj në Komisionin parlamentar: Ministria e Mbrojtjes në përditshmëri ka kontakte me NATO-n

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj është duke raportuar para Komisionit për Punë të Jashtme dhe Diasporë rreth procesit të anëtarësimit të Kosovës në NATO.

Ministria e Mbrojtjes hap konkurs për pranimin e 840 pjesëtarëve të rijnë

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka njoftuar se nga sot hapet konkursi për pranimin e 840 pjesëtarëve e ri të Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Kosova dhe Gjermania bashkëpunojnë në fushën e mbrojtjes

Ministria e Mbrojtjes së Kosovës dhe ajo e Gjermanisë kanë mbajtur takimin vjetor bilateral në Berlin më 19 dhe 20 tetor 2021.

FSK fiton medalje të argjendtë në ushtrimin ndërkombëtar “Cambrian Patrol 2021”

Njësiti i Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK) ka fituar medalje të argjendtë në ushtrimin e famshëm ndërkombëtar “Cambrian Patrol 2021” në Mbretërinë e ...