Postet nga: ministria e mbrojtjes

Cili ishte buxheti i Ministrisë së Mbrojtjes në 6 vitet e fundit?

Qeveria e Kosovës ka themeluar “Fondin e Sigurisë” dhe tani po kërkon nga qytetarët që të dërgojnë para në këtë fond.

Mehaj: Ekziston një vullnet i jashtëzakonshëm për të dhënë donacione për Ushtrinë

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka shprehur falënderim për të gjithë ata që kanë dhënë donacione për Ushtrinë e Kosovës.

Moska: Afër 500 trupa ruse janë vrarë në Ukrainë

Ministria e Mbrojtjes së Rusisë për herë të parë ka dhënë shifrat për ushtarët e vrarë gjatë pushtimit të saj të Ukrainës.

Ushtarët e FSK-së lirohen edhe nga pagesa në transportin hekurudhor

Ushtarët e Forcës së Sigurisë së Kosovës janë liruar nga pagesa në transportin publik hekurudhor gjatë udhëtimit me uniformë.

Publikohet lista preliminare e kandidatëve për rekrutë në FSK - Dokument

Ministrja e Mbrojtjes e ka publikuar listën preliminare të kandidatëve për rekrutë në Forcën e Sigurisë së Kosovës (FSK), të renditjes meritore në bazë të ...

FSK mund të zbarkojë kudo në misione jashtë vendit

Nga sot, Forca e Sigurisë së Kosovës mund të zbarkojë kudo në misione jashtë vendit.

FSK-së iu shtohen 190 rekrutë të rinj

190 rekrutë të rinj iu janë shtuar sot Forcës së Sigurisë së Kosovës. Rekrutët e rinj kanë dhënë betimin sot në kazermën “Skënderbeu” në Ferizaj, ...

Mehaj takohet me gjeneralin e forcave holandeze, diskutohet për bashkë-zbarkim të mundshëm

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, është takuar me Shefin e Mbrojtjes së Forcave të Armatosura të Holandës, Gjeneral Onno Eichelsheim, perderisa po merr pjesë në Forumin Ndërkombëtar ...