Postet nga: ministria e mbrojtjes

Ministri Mehaj: Serbia ka blerë armatim nga Kina, nga kush po rrezikohet, apo kundër kujt po armatoset?

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj gjatë ditës së sotme ka reaguar për siç thotë ai blerjet e Serbisë, pra sistemet rakektore dhe armatim të ri nga Kina si ...

Ministri Mehaj takohet me ushtarët e FSK-së nga komuniteti rom

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj në Ditën Ndërkombëtare të Romëve është takuar me ushtarakët e FSK-së nga ky komunitet.

Ministria e Mbrojtjes anulon blerjen e një droni

Në mesin e muajit mars, Ministria e Mbrojtjes hapi tender për blerje të një droni. Qëllim i blerjes ishte ngritja e operacionalitetit dhe efikasitetit në kryerjen e detyrave ...

Cili ishte buxheti i Ministrisë së Mbrojtjes në 6 vitet e fundit?

Qeveria e Kosovës ka themeluar “Fondin e Sigurisë” dhe tani po kërkon nga qytetarët që të dërgojnë para në këtë fond.

Mehaj: Ekziston një vullnet i jashtëzakonshëm për të dhënë donacione për Ushtrinë

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka shprehur falënderim për të gjithë ata që kanë dhënë donacione për Ushtrinë e Kosovës.

Moska: Afër 500 trupa ruse janë vrarë në Ukrainë

Ministria e Mbrojtjes së Rusisë për herë të parë ka dhënë shifrat për ushtarët e vrarë gjatë pushtimit të saj të Ukrainës.

Ushtarët e FSK-së lirohen edhe nga pagesa në transportin hekurudhor

Ushtarët e Forcës së Sigurisë së Kosovës janë liruar nga pagesa në transportin publik hekurudhor gjatë udhëtimit me uniformë.

Publikohet lista preliminare e kandidatëve për rekrutë në FSK - Dokument

Ministrja e Mbrojtjes e ka publikuar listën preliminare të kandidatëve për rekrutë në Forcën e Sigurisë së Kosovës (FSK), të renditjes meritore në bazë të ...