Postet nga: Metush Biraj

Vdekja e Hatije Dinës, versione të kundërta mes ekspertit dhe të akuzuarit për mënyrën e lëndimit të viktimës

Kanë kaluar tre vite që nga vdekja e Hatije Dinës nga Suhareka, e cila dyshohet se u rrah në mënyrë brutale nga burri i saj dhe si pasojë ...

Dy dëshmitarë dëshmojnë në gjykimin e të akuzuarve për tentim dërgimin në Zvicër të 130 kg drogë, të fshehur në dyer

Naim Osmanaj, Ukë Sadrijaj dhe Arbër Salihu të martën në Gjykatën e Prizrenit janë ballafaquar me deklarimet e dëshmitarëve.

Dosja e Prokurorisë: Si tentuan të dyshuarit t’i bartnin 130 kilogramë drogë nga Kosova për në Zvicër?

Naim Osmanaj, Ukë Sadrijaj dhe Arbër Salihu, janë ulur në bankën e të akuzuarve për t’u përballur me aktakuzën e Prokurorisë për veprë...

Gjykimi i dy zyrtarëve të Suharekës, dëshmitari: Nuk kam qenë prezent gjatë ndërtimit të objektit

Ish-drejtoresha e Inspeksionit e Komunës së Suharekës, Jehona Rrafshi-Lumi dhe inspektori i ndërtimit, Hafir Maliqaj, të hënën janë përballur me deklarimin e dëshmitarit, ...

Gjykimi i dy zyrtarëve të Suharekës, dëshmitari: Objekti është rrënuar nga Inspektorati

Ish -drejtoresha e Inspeksionit e Komunës së Suharekës, Jehona Rrafshi-Lumi dhe inspektori i ndërtimit, Hafir Maliqaj, të premten janë përballur me dëshminë e investitorit, Blerim ...

Propozohet dalja në vendngjarje në rastin e shpërthimit në Zhur nga i cili u vra një e u plagosën dy policë

Emira Gavazaj-Gashi, mbrojtëse e të akuzuarit Iran Badalli, ka propozuar që të dilet në vendngjarje dhe të bëhet rikonstruimi në vendin ku ka ndodhur shpërthimi me eksploziv ...

Gjykimi i dy zyrtarëve të "Eko-Regjionit", mbrojtja kërkon hedhjen e aktakuzës

Salih Shala dhe Nehat Basha, zyrtarë të Kompanisë Rajonale të Mbeturinave “Eko-Regjioni”, janë ulur në bankën e të akuzuarve për t’u ballafaquar me akuzat për keqpë...

Në Gjykatën e Prizrenit shfaqen pamjet e momentit të vrasjes, i akuzuari rri kokulur

Video-incizimet e kamerave që ishin të vendosura afër vendit ku ndodhi vrasja e Shaip Krasniqit janë shfaqur sot përmes projektorit në seancë në Gjykatën e Prizrenit.