Postet nga: Metush Biraj

Nesër aktgjykimi në rastin e zëvendësministrit të Qeverisë Haradinaj

Gjykata e Prizrenit do të shpallë nesër aktgjykimin në rastin e zëvendësministrit të Administratës Publike, Bujar Nerjovaj, i cili po gjykohet për keqpërdorim të ...

Aktakuzë e re në rastin e zëvendësministrit Bujar Nerjovaj

Në seancën e sotme të gjykimit të zëvendësministrit të Administratës Publike, Bujar Nerjovaj, i cili po përballet me akuza për keqpërdorim të pozitë...

Prizren, dënohet drejtoresha e shkollës

Behare Kryeziu, drejtoreshë e Shkollës ‘Mustafa Bakiu’ në Prizren, sot u dënua me burgim me kusht, në kohëzgjatje prej 6 muajsh.

Gjykimi ndaj zv/ministrit të 'Qeverisë Haradinaj' drejt përfundimit

Bujar Nerjovaj, aktualisht zëvendësministër i Administratës Publike, po përballet me akuza për keqpërdorim të pozitës për kohën sa ishte drejtor ...

Ramadan Muja dëshmitar në gjykimin e zëvendësministrit të Qeverisë Haradinaj

Ish-kryetari i Prizrenit, Ramadan Muja, sot ka dëshmuar në gjykimin e ish-drejtorit të tij, Bujar Nerjovaj.

Dështon seanca e parë ndaj inspektorit të Prizrenit, i akuzuar për mosrrënimin e shtëpizave të ‘Crazy Love’

Dështon seanca e parë ndaj inspektorit të Prizrenit, i akuzuar për mosrrënimin e shtëpizave të ‘Crazy Love’

Inspektori i Ndërtimtarisë, në komunën e Prizrenit, Bashkim Krasniqi, i cili kryen funksionin e tij zyrtar në Drejtorinë e Inspektorateve në Prizren, po akuzohet se ka keqpërdorur ...

Ramadan Muja, ftohet si dëshmitar në gjykimin e ish-drejtorit të tij

Ramadan Muja, ish - kryetar i Komunës së Prizrenit do të ftohet si dëshmitar nga Gjykata Themelore Prizren.

Gjykimi i zv/ministrit të Haradinajt, inspektorët tregojnë arsyet pse nuk u rrënuan objektet pa leje në Prizren

Inspektorët komunal dëshmojnë në gjykimin e zëvendësministrit Nerjovaj, i cili po akuzohet se nuk rrënoi Hotelet pa leje dhe me mbindërtim.