Postet nga: 130 kg droge

Droga e futur në dyer ishte bërë gati të nisej për në Zvicër, Prokuroria tërhiqet nga aktakuza

Prokuroria e Prizrenit në fjalën përfundimtare ka tërhequr aktakuzën në rastin e tentim-transportit të 130 kilogramëve marihuanë, pasi nuk ka gjetur prova të mjaftueshme kundër ...

Gjykimi për 130 kg drogë që do të transportohej nga Kosova drejt Zvicrës, ky është rrëfimi i të akuzuarit

Ka vazhduar procesi gjyqësor ndaj të akuzuarave Naim Osmani, Ukë Sadriaj dhe Arbër Salihu për rastin e tentim transportit të 130 kilogramëve drogë.

Rrëfimi si përfunduan 130 kg drogë në dyert që eksportoheshin në Zvicër

Naim Osmanit, Ukë Sadriajt dhe Arbër Salihut kanë dëgjuar sot dëshminë e Xhelal Çerkinit i cili ka sqaruar mënyrën se si këta tre persona ...

Tentim-transportimi i 130 kilogramëve drogë nga Kosova në Zvicër, tre të pandehurit përballen me aktakuzën

Naim Osmanaj, Ukë Sadrijaj dhe Arbër Salihu janë ulur në bankën e të akuzuarve për t'u përballur me aktakuzën për posedim, shpërndarje dhe ...

Skema se si u tentua transporti i drogës nga Kosova për në Zvicër sipas dosjes së Prokurorisë

Gjykata e Prizrenit të premten ka aprovuar propozimin e Prokurorisë për dëgjimin e dëshmitarit në rastin e tentim transportit të 130 kg drogë.

Dy dëshmitarë dëshmojnë në gjykimin e të akuzuarve për tentim dërgimin në Zvicër të 130 kg drogë, të fshehur në dyer

Naim Osmanaj, Ukë Sadrijaj dhe Arbër Salihu të martën në Gjykatën e Prizrenit janë ballafaquar me deklarimet e dëshmitarëve.

Dosja e Prokurorisë: Si tentuan të dyshuarit t’i bartnin 130 kilogramë drogë nga Kosova për në Zvicër?

Naim Osmanaj, Ukë Sadrijaj dhe Arbër Salihu, janë ulur në bankën e të akuzuarve për t’u përballur me aktakuzën e Prokurorisë për veprë...