Postet nga: Aktakuzë për fajde

Prizren, me vendim të Gjykatës i dyshuari për fajde nga paraburgimi në arrest shtëpiak

Gjykata e Prizrenit e ka zëvendësuar masën e sigurisë nga paraburgim në arrest shtëpiak për të dyshuarin për fajde.

Mungon i akuzuari në Gjykatën e Prizrenit, shtyhet gjykimi për rastin e fajdes

Në mungesë të të akuzuarit Lekë Shala ka dështuar të mbahet seanca e radhës në Gjykatën e Prizrenit për rastin e fajdes.

Gjykimi për fajde, Mirsad Badalli thotë se ka dhënë dëshmi nën presion dhe se nuk ndjehet i dëmtuar

Gjykata e Prizrenit të martën ka refuzuar kërkesën për hedhjen e aktakuzës dhe kundërshtimin e provave të të pandehurve të akuzuar për fajde.

Të dyshuarit për fajde kundërshtojnë aktakuzën dhe provat e Prokurorisë së Prizrenit

Në gjykimin për fajde, mbrojtja dhe të akuzuarit kanë kërkuar nga Gjykata e Prizrenit të hedhë aktakuzën dhe provat e Prokurorisë.

Nuk prezantojnë në seancë, Gjykata paralajmëron urdhër-arrest për sjellje për dy të dyshuarit për fajde

Gjykata Themelore e Prizrenit ka paralajmëruar se do të lëshojë urdhër –arrest për sjellje me detyrim ndaj dy të dyshuarve për fajde.

Dalin para Gjykatës dy të akuzuarit për fajde dhe ndihmë në fajde

Frok Gjugja dhe Anton Domgjoni janë ulur në bankën e të akuzuarve për t’u përballur me aktakuzën e Prokurorisë për veprën penale fajde, ...

Mungon i akuzuari, dështon seanca në gjykimin për fajde në Prizren

Në mungesë të të akuzuarit Lekë Shala ka dështuar të mbahet seanca e radhës në Gjykatën e Prizrenit për veprën penale të fajdes.

Ngritet aktakuzë ndaj dy personave për fajde

Prokuroria Speciale e Kosovës ka njoftuar se ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë kundër të pandehurve me inicialet R.J. dhe H.D.