Postet nga: MASHTI

MAShTI do t’i financojë maturantët për ndjekjen e kurseve në fushën e Teknologjisë Informative

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, ka shpallur konkurs për subvencionimin e maturantëve për ndjekjen e kurseve në fushën e Teknologjisë Informative.

Këshilli i Prindërve: Bojkotimi i mësimit për katër ditë me radhë në gjimnazin 'Sami Frashëri' i pajustifikueshëm, kryetari të marr masa

Këshilli i Prindërve të Komunës së Prishtinës e quan të pa justifikueshëm bojkotimin e arsimit për katër ditë me radhë në gjimnazin ‘Sami ...

Bajrami: Institucionet duhet të vendosin për normalizim të procesit mësimor

Ish-ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Hykmete  Bajrami, ka kërkuar nga institucionet e Kosovës që mësimi në vend t’i kthehet normalitetit dhe jo sipas ...

SBAShK kërkon nga Nagavci që mësimi të zhvillohet normalisht, pa skenarë

Përfaqësuesit e SBASHK-ut sot janë takuar me ministren e Arsimit, Arbërie Nagavci, duke kërkuar nga ajo që mësimi të normalizohet në tërësi dhe ...

Kllokoti hap konkurs për arsimtar të Gjuhës Ruse, MAShT-i s’ka të dhëna nëse ajo mësohet në shkollat serbe

Komuna e Kllokotit ka hapur konkurs për punësimin e dy mësimdhënësve për Gjuhën Ruse, derisa Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, ...

Java e tretë e mësimit pa tekste shkollore

Është java e tretë e vitit shkollor dhe dy fëmijët e Sofije Osmanit nga fshati Keqekollë, Komuna e Prishtinës, nuk janë pajisur me të gjitha tekste shkollore.

Shoqëria offline

Pandemia e shkaktuar nga COVID-19 ka ndryshuar mbase përgjithmonë mënyrën e funksionimit të shumë kompanive, organizatave dhe sektorëve të tërë ekonomikë.

Nga sot fillon mësimi dhe hapen çerdhet

Sot do të fillojë procesi mësimor në shkolla dhe çerdhe, ku 20 do të jetë maksimumi i nxënësve të lejuar në klasë.