Postet nga: jonuz salihaj

Salihaj: Në vitet e 70-a profesorët e UP-së kishin shtretër nëpër kabinetet e tyre

Njohësi i fushës së arsimit, Jonuz Salihaj teksa ka komentuar vendimin e Universitetit të Prishtinës për pezullimin nga puna të profesorit të Fakultetit të Edukimit, Xhevat ...

Heshtja e ngacmimeve seksuale - VIDEO

Në emisionin KallxoPernime është duke u diskutuar vendimi i Universitetit të Prishtinës për pezullimin e profesorit të rregullt të Fakultetit të Edukimit, Xhevat Krasniqi, të denoncuar për ...

Salihaj: Qeveria Kurti e ka zvogëluar buxhetin për arsim

Njohësi i arsimit, Jonuz Salihaj, duke komentuar rezultatet e testit PISA tha se nëse do të testoheshin nxënësit para lufte, do të kishin rezultate më të ...

Mbi 300 fëmijë viktima të dhunës në shkolla

‘Dhuna në shkolla’, ka qenë temë e diskutimit në emisionin #KallxoPernime.

Ngacmimet seksuale të vajzave në shkolla, Salihaj: Mësuesi pedofil u kthye në punë

Në emisionin “Kallxo Përnime” po diskutohet për numrin e rasteve të dhunës në shkolla.

Denoncimi i rrezikut: Nxënësit po qesin haraç

Jonuz Salihaj, njohës i arsimit, në emisionin “Kallxo Përnime” ka thënë se nxënësit u qesin haraç atyre që janë shembullorë.

Salihaj: Nuk kemi nevojë për 160 çerdhe sepse nataliteti ka rënë

Jonuz Salihaj, ish-drejtor i Arsimit në Prishtinë dhe ekspert i arsimit ndër dekada, në emisionin “Kallxo Përnime” ka thënë se është dashur që të studiohet situata se ...

Jonuz Salihaj: AAK në Prishtinë me vendime si në Kore të Veriut

Ditë më parë është liruar nga detyra e drejtorit të Arsimit të Prishtinës, Jonuz Salihaj.